ARTICLE DESTACAT CONSELLS

Aigua bullint sempre a punt: el quooker

Ja sigui per fer tes i infusions en un tres i no res o per accelerar la cocció de quasevol aliment, l’aixeta d’aigua bullint a la cuina pot ser de gran ajuda: parlem del Quooker

Gràcies a un sistema punter, obtindrem aigua bullint de forma immediata, i ens estalviarem haver d’esperar que s’escalfi l’aigua amb kettles, olles o al microones. No cal dir que, per preparar tes, és una solució fantàstica, sense oblidar que també pot ajudar en la cocció d’aliments, pastes, verdures, sopes, etc.

 

zwarte keuken 041
zwarte keuken 041

Deulonder proposa la marca anglesa Quooker, que funciona molt bé i té un disseny elegant. Existeixen diversos models: hi ha aixetes que proporcionen aigua a temperatura ambient i filtrada, a banda de bullint, i d’altres que només surt aigua bullint. En tot cas, el gran avantatge és que no cal situar el dipòsit a tocar de l’aixeta, la qual cosa dóna molt de joc a l’hora d’instal·lar-les a la cuina.

zwarte keuken 055
zwarte keuken 055

Per exemple, es pot instal·lar una Quooker prop d’una olla a vapor a la zona de la cuina, de manera que accelerarem encara més la cocció dels aliments. Podrem bullir espaguetis en dos minuts, escaldar tomàquets a l’instant o cuinar al bany maria en un obrir i tancar d’ulls.

qarttwinstor

 Les aixetes són petites i de fàcil instal·lació, a més que duen incorporat un mecanisme de seguretat per als nens.

El seu funcionament es basa en un dipòsit que es connecta a un escalfador elèctric, que duu la temperatura de l’aigua al seu punt d’ebullició, és a dir, 100 graus. Pel que fa als dipòsits, existeixen en dues mides, però amb la més petita, de tres litres, n’hi ha prou per a una casa familiar.

130805-referenz-kueche-bulthaup-armaturen-edelstahl-franke-quooker

Es comercialitza en cinc acabats para a cada model: crom setinat (aparença d’alumini); crom polit, efecte acer inoxidable; platejat i daurat; i bronze, només aplicable al model Quooker clàssic.

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.