ARTICLE DESTACAT CONSELLS

Barcelona, capital de l’Alimentació Sostenible el 2021

Deulonder es preocupa pel medi ambient. Per aquest motiu, estem atents a la nova capitalitat de Barcelona com a centre neuràlgic de l’Alimentació Sostenible el 2021.

Al llarg de l’any es realitzaran diferents activitats per fomentar les dietes saludables, impulsar economies locals sostenibles i combatre l’emergència climàtica.

Barcelona va ser una de les 209 ciutats que va signar el Pacte de Milà del 2015 per treballar en la línia de fomentar les polítiques alimentàries urbanes.

Segons dades de l’Ajuntament, entre un 15% i un 16% dels adolescents a Barcelona assisteixen als centres educatius sense haver esmorzat i un 10% dels nens d’entre 3 i 4 anys pateixen obesitat infantil. Aquesta xifra varia segons el districte de procedència i, per exemple, a Ciutat Vella la incidència és del 18,5% mentre que en Sarrià- Sant Gervasi és del 5,6%.

D’altra banda, segons dades de l’Omnibus Municipal del 2018, un 91,5% dels ciutadans té en compte la proximitat del producte, un 55,5% si és de venda directa de payés, i un 54,2% si és ecològic.

En la lluita per aconseguir una alimentació més sostenible la cuina hi juga un paper fonamental. A Deulonder oferim una àmplia oferta de solucions a l’hora de reciclar les deixalles que s’adapten a tots els taulells i mides. També promovem la compra a granel, una bona manera de dir adéu al plàstic, i pensem la manera òptima d’emmagatzemar els aliments per conservar-los en les millors condicions. A més, dissenyem horts urbans a la mateixa cuina, com aquest presentat en una edició de Casa Decor.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.