ARTICLE DESTACAT viatges

Botigues del món: The Whole Foods Market

A Deulonder ens agrada descobrir botigues relacionades amb  la cuina on es poden trobar productes rars i seleccionats. És el cas de Whole Foods Market, una franquícia britànica especialitzada en menjar d’arreu del món.

Les interioristes de Deulonder sovint realitzen projectes a la resta de l’Estat espanyol i a l’estranger. Actualment Chone de la Sotilla està treballant en un projecte de cuina office, cuina de servei i planxador al barri de Chelsea. En aquesta gran ciutat plena de botigues de tota mena es troba el Whole Foods Market, una mena de Corte Inglés dedicat íntegralment al menjar, productes internacionals de vocació natural, sana  i ecològica. Whole Foods Market es troba  en diferents barris de Londres, com aquest de Kensington, una de les zones més «chic» de la capital britànica, prop dels Jardins de Kensington, on vivia la mateixa Lady Diana. En aquest mega magatzem de dues plantes es comercialitza el bo i millor de totes les gastronomies del món i també  els estris peculiars de cada cuina. A més, també es prepara menjar per emportar de la millor qualitat, sense oblidar els pans, cakes, etc, que són una delícia i tiren pel terra el tòpic que a Anglaterra no es menja bé.

Per exemple, els formatges tenen un reservat exclusiu en el qual els millors gorgonzoles s’ofereixen al costat d’altres varietats com ara  cabrales, parmesanos o cantals. Sense oblidar l’espai destinat a les galetetes, amb tota mena de varietats i ordenades segons  l’aliment que hagin d’acompayar.

Una de les seccions que fa més goig és la dedicada a les torrades

Existeix també una part destinada als productes de granel, amb una oferta variada tant d’espècies com de llegums, cafès i tes. Entre els tes se’n troben de tan rars com el Hojicha, te japonès verd fumat, o bé un Organic Pu’er Tea, o un Lapsang Suchon aromàtic. Una bogeria!

Fa molt de goig també la secció de conserves, amb una presentació molt treballada i sofisticada. No hi poden faltar, es clar, tota mena de melmelades i salses.

En total hi ha fins a quinze departments en aquests grans magatzems, alguns dedicats a les cerveses, al vi, al menjar per animals, a complements nutricionals i també flors i plantes.

Trobaran  aquest Whole Food Market al  63-97 Kensington High Street. The Barkers Building. London. W8 5SE, i val la pena comptar una bona estona per «visitar» tota la botiga. A més,  és un lloc ideal per trobar un souvenir gastronòmic per portar de Londres, i en aquest sentit val la pena donar un cop d’ull a la secció de xocolates. De The Whole Food Market també n’hi ha a Camden, Fulham, Richmond, Picadilly Circus, Clapham Junction i Stoke Newington. La cadena està a més implantada al Canadà i als Estats Units.

Al seu web http://www.wholefoodsmarket.com/stores/kensington podreu trobar, a més, receptes i consells, a banda d’un blog molt elaborat.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.