ARTICLE DESTACAT viatges

Botigues del món: l’holandesa Dille & Camille

Objectes de decoració tant d’interior com d’exterior, tots de gust refinat, és el que trobaran a Dille & Kamille, una tenda que Deulonder recomana aquest Nadal

Dille & Kamille és una cadena de decoració que es troba a Holanda i Bèlgica, i que va obrir les seves portes l’any 1974. En total, tenen fins a trenta tendes repartides pels dos països. Lluïsa Deulonder va visitar recentment la que es troba a l’Haia , Holanda, i que és representativa de la tendència d’aquesta casa per la simplicitat i els materials naturals, compartint així la mateixa filosofia que Deulonder, que dissenya cuines on el component llar, càlid i natural està molt present.

Dille & Kamille aposta per la simplicitat i els materials naturals

A Dille & Kamille es poden trobar tot tipus d’objectes de menage per a la cuina, amb un ampli assortiment de culleres, ganivets, coberts de tota mena i estris per cuinar i de rebosteria, vaixelles i gerros, taules per tallar i morters de diferents materials. Tenen objectes tan curiosos com per exemple un petit parany per a insectes de cristall, una cullera en acer inoxidable per bullir ous o un sabó en acer inoxidable per llevar les males olors quan es cuina amb all i peix. També disposen d’un gran assortit de tèxtil -draps, estovalles, davantals, etc- així com llibres i receptaris, llibretes i faristols per a llibres.

D’altra banda, Dille & Kamille comercialitza productes gastronòmics amb un bon assortiment de tes, cafès, espècies de tot tipus, salses i melmelades, olis i vinagres. Deulonder s’ha fixat especialment en els packs preparats per cuinar pasta i arrossos, simpàtics saquets que inclouen la recepta, els materials per cuinar i els estris necessaris, ideals per animar tothom a preparar uns bons espaguetis al pesto.

El jardí i el bany són altres parts de la casa que també estan contemplades en aquesta tenda de decoració que dedica, a més a més, un apartat a objectes de papereria i joguines. Ens ha agradat especialment la gamma d’utensilis de cuina per a nens i nenes, amb davantals, motlles i estris a petita escala perquè els més petits de la casa aprenguin a cuinar.

Al web de Dille and Kamille trobaran tots els productes que també es poden comprar fàcilment  on-line.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.