CONSELLS

Capsulitis cafetera

Tot va començar amb Nespresso, de Nestlé, que va introduir la possibilitat de degustar un deliciós cafè a casa, gràcies a unes cafeteres gairebé professionals adaptades a un ús particular. Arpeggio, Roma, Ristretto, ràpidament les capsules virolades de Nespresso van començar a ocupar un lloc a les llars de tot el país, aportant els aromes més exquisits als fins aleshores insípids cafès casolans, aparcant les  «melites» i les tradicionals cafeteres de ferro. Quan pràcticament tothom gaudia ja d’una nespresso a casa, van venir les «limited editions» de noms exòtics, Apple Crumble, Hazelnut Dessert, Chocolate Mint… Qui s’hi pot resistir?

Altres marques cafeteres s’han sumat a la moda de les capsules i ara ja, en qualsevol supermercat, es poden trobar les ofertes de Marcilla, Fortaleza, etc.  Acaba d’aparèixer, també, una nova franquícia catalana, The Capsoul, que ofereix no només cafès en capsules -prop de 300 varietats compatibles amb les màquines Nespresso-, sinó també tes i infusions. A més, compten amb les seves pròpies màquines, que, davant la sobrietat elegant de les Nespresso, es caracteritzen per la seva vistosa decoració.

A banda de capsules, The Capsoul també comercialitza te a granel, així com infusions amb diverses combinacions d’herbes.

Rere aquesta marca, que ja ha obert tres botigues a Barcelona, es troba la Fundació Ànima. Part dels beneficis de l’empresa es dediquen a la cura d’infants afectats de càncer.

Com guardar les càpsules a la cuina?

Deulonder, sempre atent als canvis d’hàbits per adaptar la cuina a les noves necessitats, ha ideat diverses solucions per guardar les càpsules a la cuina. Una de les formes més eficaces i alhora estètiques per desar-les, és en pots de vidre, que posarem en una lleixa a l’abast de la mà en la zona d’esmorzar. Una altra proposta és en un calaix especial, on es poden dipositar les càpsules de manera endreçada per colors o aromes. A més, el calaix pot preveure un espai per desar directament els cartrons de càsules i altres productes similiars, com ara bossetes de te o d’herbes.

Aquests calaixos es poden col·locar prop de les zones de preparació de l’esmorzar a la cuina, amb un espai dedicat per posar la màquina Nespresso o cafetera, així com les tasses de te i cafè.

 

 

 

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.