ARTICLE DESTACAT

Casa Decor Madrid: el Making Off

Deulonder encara una nova cita amb Casa Decor Madrid, on participa amb una espectacular cuina que inclou una zona menjador. Us presentem el making off de l’espai, és a dir, l’abracadabra!

Lluïsa Deulonder prenent mides a l’espai de Casa Decor.

Deulonder torna a la fira per excel·lència dels interioristes, Casa Decor, que se celebra del 10 de maig al 18 de juny en un bell edifici situat al carrer Antonio Maura 8, en el glamorós barri dels Jerónimos de  Madrid. L’equip format per Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla han pogut triar gratuïtament l’èspai gràcies al Premi del Públic guanyat la passada edició. Així que van optar per un doble espai situat a la quarta planta sobretot perquè era molt lluminós.

Chone de la Sotilla prenent mides de l’espai a decorar.

Primer es van pendre mides per pensar quines serien les millors solucions de disseny. Després d’haver fet els planos i els renders per veure com quedarà l’espai, tot encaixa com un trencaclosques. Durant uns mesos s’ha tractat de renovar aquestes dues habitacions per instal·lar-hi una cuina del tot equipada amb una zona contigua de menjador.  Els treballs van començar la darrera setmana de març i encara ara s’estan enllestint els darrers preparatius. De l’espai, que eren dues habitacions convencionals, només s’ha conservat el parquet, al qual s’ha aplicat un tractament especial per poder ser més resistent a l’aigua i a una zona de tan ús com és la cuina. Després d’acondicionar les parets, posar les motllures al sostre així com la cerámica i l’empaperat,  es va procedir a la construcció de la campana.

 

 

En un segon tempo es van  instal·lar els mobles que s’han tallat a mida in situ. Mica en mica, l’espai va prenent forma de cuina, i comença un extens treball de posar-ho tot a lloc, instal·lar els llums, els taulells, etc.

 

Un altre moment important: la instal·lació de l’aigüera, feta de Dupont Corian, però imitant l’estil de les aigüeres tradicionals de porcellana, amb un gran frontal.


Amb tot, sempre poden sorgir imprevistos i més tenint en compte que molts elements són d’importació. Aquest any, arran d’un accident, es va trencar el vidre del forn Ranger de Miele, una peça portada expressament dels Estats Units. Així que, gràcies a un missatger procedent d’Alemanya finalment es va poder arreglar el vidre.

 

 

 

També va haver-hi un altre problema amb un llum que al final van substituir per una làmpara americana que encara queda millor que la prevista al principi.

Al final de tot, sempre sorgeixen problemes per resoldre, peces que es trenquen i que fan patir fins al darrer moment. Amb tot, la cuina s’acaba de vestir amb els retocs finals i tota la feina de l’estilisme d’Elisabet Vidri,  i estarà llesta per a la inauguració el proper 10 de maig.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.