ARTICLE DESTACAT CASA DECOR Sin categoría

Casa Decor tanca amb èxit l’edició excepcional del 2020

La 55a edició de Casa Decor Madrid ha tancat les portes el primer cap de setmana de juliol després de cinc setmanes d’exposició. Enguany, l’estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus va obligar a tancar la casa palau del carrer Velazquez 21 al cap d’una setmana d’inaugurar-se Casa Decor, el 4 de març. Tres mesos després, Casa Decor va poder reobrir les seves portes respectant totes les mesures de seguretat i ha estat obert cinc setmanes més.

Deulonder hi presentava una «Utility Room» de somni, un espai amb caliu, com tots els dissenys de la Lluïsa Deulonder i la Chone de la Sotilla, per poder realitzar amb tota comoditat tasques domèstiques variades com ara cosir, netejar les sabates o planxar. També estava pensada per guardar utensilis i bultos que habitualment no troben cap forat a la casa, com ara pals de golf, esquís o maletes.

 

La Utility Room de Deulonder comptava, a més, amb tota una sèrie de detalls innovadors, com ara una pica per rentar la mascota situada dins d’un armari de portes ventilades, un pràctic aspirador escombra amb bateria que es carrega dins d’un armari, o una taula per a diferents usos, preparar un ram o fer manualitats, entre d’altres.

 

Podeu visitar l’espai de manera virtual en aquest enllaç. https://www.deulonder.com/tour-virtual/

«Ha estat una prova de foc per a nosaltres però el públic, un any més, ha respost molt bé i la proposta ha estat un èxit», comenta Chone de la Sotilla. «Ens han emocionat les mostres d’afecte que hem rebut per part de les persones que ens segueixen cada any i tampoc s’han volgut perdre aquesta edició de Casa Decor, malgrat les difícils circumstàncies». Chone de la Sotilla explica que van fer el disseny amb la Lluïsa Deulonder, com sempre, amb molta il·lusió, i malgrat que amb aquest blau fosc sortien de les tonalitats que empreen normalment en els seus espais, la resposta del públic ha estat molt positiva, «ha agradat molt».

 

«Malgrat tots els inconvenients d’aquesta edició marcada per la crisi del covid-19, el balanç és positiu: hem fet un esforç per pensar noves solucions com ara noves formes d’armaris i d’interiors», afegeix Lluïsa Deulonder. «Està clar que l’aturada de la pandèmia ha restat visites i ha suposat un cop fort però hem pogut oferir la visita virtual a la Utility Room, que s’ha venut, com cada any, i ens hem adaptat a les circumstàncies», prossegueix. «Tot el que hem experimentat com a creadores ha estat enriquidor», conclou. De moment, ja tenen la mirada posada en l’edició següent i amb el repte de continuar sorprenent els seguidors de Deulonder.

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.