ARTICLE DESTACAT

Casa Decor’19, «the making off»

Casa Decor’19, the «making off»

Darrere de l’esplèndida cuina-sala d’estar que ha presentat Deulonder a casa Decor Madrid s’amaguen mesos de treball durant els quals s’ha passat de la idea a la seva materialització.

 

Així estava l’habitació abans de la seva transformació  en mans de  les interioristes de Deulonder, Lluïsa i Chone.

 

 

Us proposem descobrir tot el procés de realització de la Cuina Sala d’Estar Deulonder.

 

Disseny. Durant setmanes, les dues interioristes de Deulonder van estudiar i van projectar la distribució  de les diferents zones per aprofitar al màxim l’espai.

 

El camió desembarca davant les portes de Casa Decor Madrid, que aquest any està situat al Carrer de Núñez de Balboa, 86.

Els primers elements a tenir en compte són les parets i el terra. Les instal·lacions d’electricitat i aigua. Un cop l’espai està preparat, es procedeix al muntatge dels mobles.

Una vegada pensada i definida la distribució i encarregats els mobles, es procedeix al muntatge de la cuina, que dura setmanes.

 

 

L’organització és fonamental per tenir la cuina llesta per a l’obertura de Casa Decor. Per això, un equip es coordina per anar muntant, un  a un, tots els mobles i els electrodomèstics.

 

 

Mica en mica la cuina va prenent forma. Cada mòdul s’encaixa al mil·límetre. És un treball que duu a terme un equip d’excel·lents professionals.

 

 

 

Quan els mobles ja estan muntats, es procedeix a pintar i vestir l’espai. Aquí tenim els últims preparatius.

 

Penjar les cortines, instal·lar l’aire condicionat… són detalls que requereixen el seu temps i són fonamentals perquè la cuina quedi en tota la seva esplendor.

 

Últims retocs. L’estilisme, a càrrec d’Elisabet Vidri, és una part fonamental del procés perquè aporta vida a la cuina.

 

El resultat és aquesta fantàstica cuina que combina els tons grisos i pensada per a passar una bona estona no només cuinant, sinó també simplement estant-hi; un espai càlid i confortable que inclou també un racó sala d’estar amb una llar de foc i un sofà.

 

Encara poden visitar Casa Decor Madrid, que estarà Robert fins al 10 de marzo.

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.