ARTICLE DESTACAT Deulonder

Com si fos una fotografia

L’estudi Deulonder utilitza,  a banda de les representacions gràfiques de planos i alçats, una eina informàtica que facilita la comprensió dels projectes : els renders.

Render d'un projecte de cuina Deulonder a Eivissa amb una esplèndida illa central.
Render d’un projecte de cuina Deulonder a Eivissa en què es pot apreciar una perspectiva d’una cuina amb una illa allargada central. En aquest cas, la recreació 3D permet comparar l’acabat de l’espai en diferents colors.

Render de la cuina Deulonder, que permet veure els acabats
Una altra perspectiva de la mateixa cuina Deulonder que, gràcies a la tecnologia render, es pot veure com quedarà un cop enllestit el projecte.

Render d'un detall de la Cuina Deulonder, un projecte realitzat a Eivissa
Alçat elaborat en tecnologia 3D d’un detall de la cuina Deulonder. El grau de presició es tal que sembla una fotografia.

Render de la mateixa perspectiva del projecte Deulonder. Amb aquesta imatge en 3D el client pot triar millor els colors dels materials que prefereix per a la seva cuina.
En aquest cas es pot veure la mateixa cuina amb un acabat diferent, així com una variació en la illa central. Es tracta d’un projecte Deulonder a Eivissa

El  render és una imatge digital que es crea a partir d’un model en 3D realitzat en un programa d’ordinador especializat.

Render d'una cuina Deulonder amb una illa quadrada al centre.
Perspectiva en d’un altre projecte Deulonder de cuina, en què es pot apreciar amb tota qualitat de detalls com quedarà la cuina un cop finalitzat el projecte.

Cuina Deulonder vista gràcies a la tecnologia en 3D.
Render d’una cuina Deulonder, en què es pot veure la mateixa cuina des d’un angle diferent. Gràcies als renders, el client pot fer-se una millor idea dels espais.

Projecte de Cuina Deulonder vist a través d'un render, que recrea l'espai en tecnologia 3D.
Render d’una cuina Deulonder amb una illa central i l’espai de nevera i forn al fons.

 

Gràcies als renders els clients poden imaginar-se com quedarà la cuina  i fer els canvis pertinents, ja sigui de la distribució, com dels acabats, colors, materials, il·luminació, etc.

Render d'una Cuina Deulonder amb una illa central i una zona menjador a l'esquerra.
Projecte de cuina Deulonder vist amb un render, que permet veure les diferents opcions de materials que es poden utilitzar. En aquest cas, la cuina es presenta en un acabat blanc.

Render d'una cuina Deulonder.
Gràcies al render, el projecte de cuina es pot contemplar des de diferents angles, com en aquest cas, en què veiem l’illa central des de l’altra cantó.

Render d'una cuina Deulonder amb una perspectiva lateral de l'illa central amb unes finestres al fons.
Gràcies al render, també es pot apreciar amb precisió com quedarà el tema de la il·luminació. D’aquesta manera es poden afinar encara més els acabats.

COCINA BENET 2

És una eina molt útil perquè permet afinar el disseny de l’espai i anar sobre segur a l’hora de tirar endavant el projecte. Primer cal treballar el projecte amb planos i escollir tots el materials. No és fins a la fase final que es procedeix a realitzar els renders

 

Gràcies a aquesta tecnologia puntera que proposa Deulonder, es poden projectar diferents perspectives del mateix espai i amb totes les variacions  que siguin necessàries

 

Els renders complementen el conjunt de planos que Deulonder realitza de l’espai a distribuir, així com uns alçats a color, també realitzats amb programes informàtics. En total, el client pot visualitzar perfectament com quedarà la seva cuina  un cop s’hagi acabat el projecte. El resultat és així un èxit garantit.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.