ARTICLE DESTACAT CASA DECOR

Deulonder escalfa motors per a la nova edició de Casa Decor

 

L’equip de Deulonder hi presenta una «utility room» amb tots els trets que caracteritzen l’estil dels seus dissenys: ordre, caliu i innovació.

Casa Decor Madrid obrirà les seves portes a principis de març i Deulonder, un any més, hi serà present. Després d’unes edicions en què ha dissenyat grans cuines amb diferents espais integrats que han gaudit d’un gran èxit de públic, enguany han optat per presentar una «utility room», una peça que serveix tant per a realitzar les tasques de rentar la roba i desar els estris de neteja, com per altres activitats quotidianes, com ara fer bricolatge o rentar la mascota de la casa.

 

Façana de l’edifici de Casa Decor 2020. Foto: Nacho Uribe Salazar.

Deulonder capgira la visió tradicional de l’habitació de rentar i planxar: en comptes d’un habitació amagada que es col·loca en algun racó de la casa, l’estudi català restitueix la importància que es mereix aquest espai polivalent en la llar. L’elegància i la sobrietat que caracteritzen els treballs de Deulonder també quedarà plasmada en aquesta estança que recupera així tota la seva dignitat i comfort. Per això, estar previst l’ús de materials nobles, com ara la fusta, l’acer i el bronze, que també responen a una preocupació per preservar el medi ambient i de presentar projectes ecològicament sostenibles.

 

Així és com les dues interioristes de Deulonder s’han trobat l’espai a decorar de Casa Decor.

 

Deulonder transformarà aquesta peça en una acollidora «Utility Room».

La 55a edició de Casa Decor obre les portes el proper 5 de març al carrer Velazquez num. 55, en el cor del barri de Salamanca de Madrid. Es podrà visitar fins al 19 d’abril i mostrarà al públic un edifici remodelat per professionals interioristes de tot l’Estat, una ocasió única per veure les darreres tendències en matèria de decoració.

En total es podran veure fins a 67 propostes d’horitzons ben diferents que donaran un aire nou a aquest edifici senyorial contruit entre el 1904 i el 1907 i que té 5.600 metres quadrats.

Deulonder ha participat en nombroses ocasions a Casa Decor, primer a Barcelona i de fa uns anys a Madrid, on ha merescut diferents guardons. La passada edició, sense anar més lluny, l’equip format per Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla van recollir per tercer cop el premi del públic pel seu acollidor i diàfan «Living Cook». De sis edicions que s’han realitzat a la capital espanyola, Deulonder ha merescut el premi del públic en tres ocasions, tenint en compte que un cop s’ha guanyat, la següent edició no hi poden aspirar.

 

La proposta de Casa Decor de l’any passat, una Living Cook.

Recuperem aquest article en què podran resseguir els diferents Casa Decor en què ha participat Deulonder al llarg de més de 25 anys. Deulonder va començar la seva història amb Casa Decor l’any 1994 amb una habitació per rentar i planxar. A Barcelona han participat en tretze ocasions i a Madrid van començar el 2013 i amb aquesta edició serà la novena.

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.