ARTICLE DESTACAT CASADECOR

Deulonder inaugura el seu espai a Casa Decor Madrid

Una nova edició de Casa Decor Madrid ha obert les seves portes aquesta setmana, i Deulonder hi presenta una cocina-office d’inspiració British

Deulonder no falla a la seva cita a un dels esdeveniments més importants a nivell de decoració i disseny d’interiors a nivell estatal: Casa Decor Madrid. Enguany, l’equip format per Chone de la Sotilla i Lluïsa Deulonder ha presentat una cuina-office d’inspiració British, que es troba en la segona planta, Espai número 30.

L’estança compta amb un total de 30m2 i es divideix en tres zones: un hall d’entrada amb un moble penja-robes; un office dominat per una taula per a menjar, amb un moble per a la vaixella i el pràctic bufet per a l’esmorzar i, finalment, la zona de la cuina totalment equipada amb els electrodomèstics més capdavanters. La zonificació s’ha fet amb mampares envidrades blanques.

Per a crear un ambient agradable, s’ha treballat una gamma de verds, combinada amb un to cru en contrast amb el llautó. Les interioristes han introduït, a més, un delicat paper pintat que abrigalla la zona office, al mateix temps que harmonitza amb els mobles de la cuina de la mateixa coloració. El resultat és una atmosfera que potencia la sensació de confort i netedat.

La zonificació s’ha fet amb mampares envidrades blanques.

Respecte als materials, la novetat enguany és que els mobles de cuina estan fabricats en fusta massissa pintada a mà i elaborada artesanalment en els tallers de Deulonder. Els interiors també són en fusta de roure vernissada. El paviment és de parquet ceràmic, molt fàcil de netejar i pràctic, mentre que l’encimera, de marbre Macael, estan subministrada per la casa Consentino.

Complements essencials, com per exemple els tiradors i les barres decoratives de llautó, són «Made in London». Altres elements decoratius, aplicacions i llums, també provenen del Regne Unit.

Les primeres impressions han estat molt positives, i l’espai Deulonder està sent un dels focus d’atenció dels visitants d’aquesta edició que estarà oberta fins al 28 de maig al carrer Serrano, 92. Per a més informació poden clicar aquí.

Totes les fotografies dels espais són de @nachouribesalazar.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.