ARTICLE DESTACAT CASA DECOR

Deulonder participa en la nova edició de Casa Decor Madrid, una cita ineludible del món de la decoració

Us proposem un repàs d’algunes de les cuines que Deulonder ha presentat  al llarg de 25 anys a Casa Decor

A partir del 24 de gener podreu descobrir la nova proposta de l’equip de Deulonder per a la nova edició de Casa Decor Madrid, un esdeveniment de decoració única a Europa, en la que un grup de disenyadors i interioristes decoren tot un edifici.

Fins a la inauguració, en què us podrem destvetllar el diseny de l’espectacular «family room» pensat per aquesta 54a edició, us convidem a fer una passejada per  algunes de les cuines i planxadors que Deulonder ha presentat al llarg de més de dues dècades a Casa Decor, primer a Barcelona i després a Madrid.  Va ser l’any 1994 quan Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla van desembarcar per primer cop a l’Avinguda Pearson amb un espai per rentar i planxar situat al soterrani de la casa, una proposta que va ser molt ben rebuda per la seva originalitat i pel fet que dignificava una estança fins aleshores força ignorada.


Amb aquest planxador Deulonder va desembarcar per primer cop a la fira Casa Decor l’any 1994, a l’edició de Barcelona.

 El 1997, per primer cop l’equip de Deulonder va presentar una cuina en un Casa Decor que es va fer a la Via Layetana.

Aquesta cuina es va presentar en l’edició barcelonina l’any 1998, i combinava uns mobles amb un suau to vainilla amb l’acer inoxidable de les parets. Va tenir molt d’èxit pels prestatges oberts directament recolzats en el Corian i el fantàstic bufet d’esmorzar, totalment equipat.
      

Per a l’edició de l’any 1999, que es va fer a l’Avinguda Pearson, l’equip de Deulonder va ocpuar una habitació del soterrani de la casa per decorar un sagafareig. Es va idear un conducte per la roba bruta, de manera que arribava a l’habitació directament des dels pisos superiors.

Aquesta és l’habitació de rentar i planxar de l’edició de Barcelona del 1999, una estança confortable i plena de detalls.

L’estrella de l’espai era que mòdul de planxar  dissenyat per Deulonder i que posteriorment ha tingut molta sortida.

 El 2003, l’estudi va tornar a participar a Casa Decor amb un gran espai que comptava per primer cop amb una imponent cuina marca Viquing.  A més, hi havia una bodega, així com un espai per a rentar i planxar, una habitació per a la vaixella, la plata i les estovalles penjades.

La cuina de l’edició 2003, de color verd talp,  orbitava al voltant d’una imponent Viking.
Els sobres i els àmpits eren d’acer inoxidable. 

El 2005 va ser el torn d’una majestuosa cuina amb mobles de penjar amb porta de vitrina, molt elegant i sofisticada.

Espectacular cuina presentada el 2005 a Barcelona. 

L’estudi d’interiorisme va fer un gir estètic amb aquesta cuina d’aires nord americans que va causar furor en l’edició del 2009.

Espectacular cuina d’aires americans en l’edició de Barcelona del 2009.
La cuina comptava amb un espai per a les vaixelles i amb aquest pràctic planxador. 

La cuina del 2011 barrejava l’estil nord americà amb le britànic per crear una cuina espaiosa amb unes esveltes mampares de vidre i carpiteria negra. L’espai comptava, a més, amb un rebost i un planxador amb un toc molt personal: screen a les parets. 

El blanc i el negre dialogaven en aquesta cuina comfortable i acollidora.
Tots els interiors dels mobles estan pensats per  afavorir l’ordre en la cuina.  En aquest cas, és un  calaix per a les espècies, situat al costat del foc. 

La zona rebost comptava amb el sistema complert de Ktchen Aid: un forn a vapor, un abaltidor de temperatura i un envasador al buit. 

El 2013 Deulonder va fer el salt a Madrid, on des d’aleshores hi participa cada dos anys, al mateix ritme que Casa Decor. Es va pensar en una cuina amb tancaments de vidre de quarterons blancs a conjunt amb el taulell de Corian. Un element molt exitós va ser le vitrines amb portes corredisses sobre el taulell par a les vaixelles.

La primera vegada que Deulonder va participar a Casa Decor Madrid ho va fer amb aquesta cuina amb planxador i zona de menjar, va guanyar el Primer Premi del Públic.
La zona planxador comptava amb uns pràctics armaris de porta retràctil, que permet tenir-ho tot desat  quan no s’utilitza. 
Uns elegants quarterons, pintats del mateix color que el mobiliari, servien per separar espais sense trencar el camp de visió i conferint una sensació d’amplitud al conjunt.

El 2016 va ser l’any d’un nou triomf per Deulonder amb una «family room» plena de detalls i totalment equipada tecnològicament.

De nou Deulonder va guanyar  el Primer Premi del Públic 2016. amb aquesta esplèndida cuina presentada a Madrid.

La cuina incloïa un rebost en conjunt amb la resta de la cuina. 
A més, l’espai  incorporava una habitació per rentar i planxar  amb el carret Deulonder de neteja.

El darrer cop que Deulonder va participar a Casa Decor va ser en la darrera edició del 2017. Aleshores va crear una cuina lluminosa que comptava amb els estris de coure com a element decoratiu. Un somni de cuina!

La cuina de la darrera edició de Casa Decor Madrid, el 2017, va combinar el color talp dels mobles amb la decoració de coure. Incorporava un petit rebost i una zona menjador amb unes vitrines. 

Fins aquí el viatge per alguns dissenys pensats per a Casa Decor, un viatge que serveix per veure l’evolució estètica de l’estudi Deulonder. Per a Chone de la Sotilla i Lluïsa Deulonder participar-hi sempre és un repte, un estímul per continuar pensant i imaginant distribucions boniques, pràctiques i innovadores. A partir del 24 de gener podreu descobrir la nova proposta de Casa Decor Madrid, que estarà obert fins al 10 de març al carrer Núñez de Balboa. Us hi esperem!

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.