ARTICLE DESTACAT CASA DECOR

Deulonder rep per tercer cop el Primer Premi del Públic a Casa Decor

En la recta final de la 54a edició Casa Decor Madrid, aquesta setmana es van lliurar els VII Premis i Deulonder va merèixer el del Públic

 

Chone de la Sotilla i Lluïsa Deulonder van recollir el Premi del Públic de Casa Decor.

 «The Living Cook» de Deulonder, una preciosa cuina amb zona d’estar i xemeneia de tons grisos i blanc, ha guanyat el Primer Premi del Públic per tercera vegada.

 

Aquest premi el concedeixen els visitants, que poden votar l’espai que més els ha agradat. Deulonder ha guanyat en aquesta categoria cada vegada que ha concursat.

 

Lluïsa i Chone van manifestar que el premi, rebut per tercera vegada, els feia molta il·lusió. És un premi molt especial perquè és el públic que, amb el seu vot, distingeix un espai.

 

Les interioristes també van agrair a l’staff directiu de Casa Decor així com al seu equip, i especialment Ángeles Barbería, una de les responsables de l’esdeveniment. Tampoc es van oblidar d’agrair a l’equip de Deulonder, que va viatjar a Madrid des de Barcelona per a l’ocasió.

Durant la vetllada, que va tenir lloc dimarts 5 de març al Col·legi d’Arquitectes de Madrid (COAM), es van lliurar altres premis a la Decoració i l’Interiorisme: al Millor Projecte i al Millor Disseny Original de Interioristes i Empreses. Casa Decor també va concedir dos guardons: el Premi Extraordinari i el Premi d’Honor a la Trajectòria Professional.

Foto de família de tots els guanyadors de Casa Decor’19, amb Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla.
Chone de la Sotilla conversa amb la resta dels participants en la seu del COAC a Madrid.

 

Lluïsa Deulonder amb Macarena, de l’equip de Casa Decor, durant la festa.

El jurat va estar format per el interiorista Diego Rodríguez; Soledad Hernández de la Rosa, Presidenta del DIMAD; Lucas Arraut, director de la revista Icon i IconDesign; Elena Sarabia, arquitecta i membre de la Junta de Govern del COAM; Sonia Segura, directora de la revista Diplomàtica, i Patrícia Busts de la Torre, la interiorista i guanyadora del Premi al Millor Projecte 2018.

 

Després del lliurament de premis, es va celebrar una festa amb els guanyadors en el COAC.

La family room de Deulonder ha rebut una infinitat de visites des que Casa Decor va obrir les seves portes el passat 24 de gener. La cuina ja s’ha venut i la seva destinació és una casa de Venècia. Alguns dels articles exposats es poden adquirir a l’outlet de Deulonder.

L’equip de Deulonder va brindar pel premi aconseguit.
Foto de família de l’equip de Deulonder al complert, que va viatjar a Madrid des de Barcelona per assistir a la festa de lliurament dels premis.
El fantàstic «Living Cook» que Deulonder ha presentat a Casa Decor en la 54ena Edició.

 

 

 

Encara poden visitar l’espai, que romandrà obert fins al 10 de març.

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.