ARTICLE DESTACAT

Deulonder visita La Cornue a París

Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla van viatjar a París els dies 12 i 13 de maig per visitar el showroom de La Cornue, així com la seva fàbrica, que es troba als afores de la capital. La prestigiosa casa de cuines i forns francesa presenta un seguit de novetats que Deulonder, com a distribuidor oficial a Barcelona, no es vol perdre.

colors

Una de les novetats principals són els colors, una gama que es veu ampliada amb  nous tons.

En el showroom, Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla van poder experimentar amb els nous elements per cuinar. Verdures, viandes, salses… tota mena d’aliments treuen el millor d’ells mateixos gràcies a les coccions que proporciona la tecnologia puntera de La Cornue.

loc

 

image

Una altra de les novetats és el forn revolucionari Château G4.  Com a particularitat, el forn introdueix un sofisticat cremador circular especialment ecològic al que se li afegeix un disc de forjat esmaltat que afavoreix una distribució regular de l’escalfor. Es tracta d’un disc patentat, el RCC, que proporciona totes les maneres possibles de cocció: per radiació, per convecció i per conducció. 107 anys després de la invenció del forn bòveda, La Cornue llença la quarta generació d’aquest tipus de forn que permet que l’aire circuli de manera natural i homogènia  i així els aliments no es ressequen i preserven el tot el sabor.

chone2

image

La gama Château G4 compta amb 8 models de 75cm a 180 cms d’amplada. A partir dels 120 cms, els forns d’aquesta línia disposen de dos forns de bòveda, una de gas i un altre elèctric que s’utilitzen per preparar carns i pastissos respectivament.

image

image

image

En la visita a la fàbrica van poder veure funcionar el forn rostidor Flamberge, una altra de les joies de la firma francesa,  i fer una degustació gastronòmica de primer nivell amb la participació de dos xefs de categoria.

image

image
fotocornue

I per acabar, una notícia: Deulonder inaugura el  juny l’Espai La Cornue al showroom  del carrer Muntaner 231.

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.