ARTICLE DESTACAT FIRES

Deulonder visita la fira DECOREX de Londres i us en presenta les darreres novetats

Mobles, tiradors, llums… el disseny britànic més punter inspira Deulonder

La interiorista Lluïsa Deulonder no s’ha volgut perdre enguany l’edició 2022 de DECOREX de Londres, una fira de disseny d’àmbit nacional, molt petita i exclusiva, que representa tota una oportunitat per descobrir les noves propostes en matèria de decoració. Aquesta 42ena edició, que es va celebrar al recinte de l’Olympia durant quatre dies d’octubre, comptava amb més de 200 exhibidors i va acollir 12.500 visitants. De fet, DECOREX està considerat un dels esdeveniments més importants a Anglaterra pel que fa a les marques de luxe relacionades amb el món de la decoració. Per exemple, la de pintures Farrow and Ball, la nova col·lecció de colors ja està disponible a Deulonder.

 

S’hi exposen teixits, interruptors, ceràmiques, penjadors, tiradors, mobles, llums, paviments sintètics, moquetes de sisal sintètic que són molt pràctiques a l’hora de netejar i tants altres productes d’interiorisme. En definitiva, el «british touch» més luxuriós i refinat que ja és indissociable  de les cuines i decoracions Deulonder, que sap apreciar l’elegància i la innovació del disseny anglosaxó, tant si procedeix d’Anglaterra com dels Estats Units.

 

Lluïsa Deulonder va aprofitar, a més, per fer un tomb per una de les zones més «inn» de decoració londinenques, el Pimlico Road. Va apreciar especialment els magnifics mobles de fusta massissa pintats a mà i amb frontises vistes, mobles de cuina tradicionals britànics i d’altres detalls decoratius 100 % british. El resultat és que aviat inaugurarem una exposició que beu d’aquesta inspiració anglesa i que podreu descobrir al nostre showroom del carrer Muntaner de Barcelona.

D’altra banda, el viatge també va servir per posar-se al dia pel que fa a les novetats d’electrodomèstics Wolf Subzero, una de les marques més prestigioses amb què treballa des de fa temps Deulonder. Entre les novetats, aquesta magnífica barbacoa per cuinar a la  brasa amb la possibilitat de tapar-la de manera que també fa de funció de forn, o els darrers dissenys de neveres amb porta de vidre per poder veure l’interior a banda que també els prestatges són extensibles.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.