ARTICLE DESTACAT BOTIGA

El coure, un material que vesteix la cuina

El coure, aquest metall d’aire antic i elegant, torna a estar de moda amb dissenys més refinats i pràctics. Deulonder ha apostat per aquest material per a la cuina de Casa Decor 2017.

Normalment el coure s’identifica amb cuines rurals i antigues. No obstant això, i gràcies a nous dissenys més estilitzats i pràctics, cada vegada és més habitual veure’l en cuines urbanes i modernes. A casa Decor Madrid 2017 el coure va ser un dels elements estrella en la decoració, aportant el toc de refinament definitiu.

El rogenc combina molt bé amb colors suaus, com aquí el dels mobles, així com el blanc de les parets, i tampoc xoca amb el cromat de les barres decoratives i els tiradors. En aquesta fantàstica cuina, el coure està present també en els aplics i en l’aigüera principal amb una aixeta elegant i sofisticada. Els nous dissenys, que es combinen amb altres metalls, esmorteeixen lleugerament el to vermellós del metall, i per això llueixen un aspecte tan net i polit.

En l’e-store de Deulonder els proposem una sèrie d’objectes de menage seleccionats, com per exemple un set de tres bols amb interior d’acer inoxidable i exterior de coure, o el set per preparar còctels.

En ser un metall conductor per excel·lència resulta ideal per cuinar. En l’e-store de Deulonder també proposem algunes de les millors paelles que es fabriquen en l’actualitat, com aquesta de la prestigiosa casa francesa Mauviel 1830. La seva construcció amb tres capes inclou un exterior de coure de 5 mm, que li permet cuinar ràpidament i daurar carns i verdures.

Un altre avantatge del coure -el tercer metall més utilitzat al món- la seva resistència i perdurabilidad, garanteix que estem davant d’utensilis de llarga vida, com les cuines Deulonder. Per a més informació sobre aquests productes poden accedir fàcilment a l’e-store de Deulonder.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.