El millor regal per als amants de la cuina?
CONSELLS

El millor regal per als amants de la cuina?

Les festes nadalenques posen cada any a prova la nostra imaginació: Què podem regalar? Quin és l’objecte que ens farà quedar com uns senyors? Les dues interioristes, Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla, donen algunes idees de regals i  recomanen un parell d’articles pensant en persones que els agrada la cuina i cuinar.

Lluïsa Deulonder proposa un suport per a la tablet especial per a la cuina. Adéu als vells suports, faristols per a receptaris i altres artilugis prehistòrics, la casa nord americana William Sonoma ha dissenyat un ergonòmic suport que permet encaixar l’aparell de manera pràctica i polida. Un dels models incorpora, a més, endolls per carregar la tablet. El suport aviat estarà disponible en la botiga on line de Deulonder.

Chone de la Sotilla  ha pensat en l’aixeta per a l’aigua bullint de la casa Quooker, una practiquíssima solució per cuinar ràpidament aliments com ara pasta o verdures, així com per preparar infusions en un tres i no res. També es poden escaldar biberons, per exemple, o escalfar al bany maria tota mena d’aliments.  Hi ha diferents models: basic, classic, modern i design.

La instal.lació d’aquesta aixeta supletòria  és senzilla i normalment es posa al costat de la pica o bé de la cuina. A més, l’aixeta pot incorporar un filtre  d’aigua.

Un altre article que aviat estarà disponible en la botiga en línia de Deulonder.

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.