ARTICLE DESTACAT CONSELLS

Els millor cakes en ple cor de Gràcia

La Casa Sil’s Cakes American Pastry porta al cor del barri de Gràcia de Barcelona la millor tradició de rebosteria nord americana.

A Deulonder ens delim pels bons pastissos i procurem estar sempre atents de l’oferta de dolços de la ciutat. Ens ha cridat l’atenció aquesta botiga que fa cantonada al carrer Torrent de l’Olla, 62, perquè ofereix uns pastissos d’aspecte deliciós capaços de decorar, per si sols, una cuina.

A banda dels espectaculars pastissos elaborats totalment  de manera artesanal, utilitzant només ingredients frescos i productes de km 0, també proposen una gran varietat de cookies -tres xocolates, xocolata i nous, civada i passes, etc.- icebox i cupcakes de diversos sabors.  A més, l’obrador està a la vista i tothom pot veure com s’elaboren aquestes delícies.

Entres els pastissos més espectaculars hi ha el New York Cheese cake, el Chocolate New York Cheese Cake, el Carrot Cake, el Chiffon cake de taronja, el Ricotta Cake o el Layer Cake de xocolata espaciada… la tria és difícil!

 
 
 
 

Darrere d’aquesta botiga obrador hi ha Sílvia Gonzàlez, una amant de la rebosteria que, estant embarassada, se’n va adonar de tot el món de possibilitats que s’obria davant seu a l’hora de fer pastissos i cookies, i va decidir muntar un negoci. A banda de vendre els seus dolços i fer pastissos d’encàrrec per a aniversaris, bodes i altres esdeveniments, també organitza tallers i cursos. Trobareu tota la informació al seu web www.silscakes.com

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.