Festa cloenda Casa Decor Madrid
ARTICLE DESTACAT CASADECOR

Festa cloenda Casa Decor Madrid

Després de tot l’esforç i la feina que va suposar la participació de Deulonder a Casa Decor, que va estar obert del 22 de maig al 22 de juny, l’equip de Deulonder es va desplaçar en bloc a Madrid per festejar la cloenda. Era el moment de visitar l’espai amb calma -per fi!- i sense nervis.

Recordem que enguany Deulonder ha dissenyat una esplèndida cuina menjador amb rebost climatitzat, una cuina, per cert, que s’ha venut i s’instal·larà a Talavera de la Reina.

deulonder1

deulonder2

Deulonder també s’apunta a la moda dels selfies, seguint l’estela d’Obama i de les estrelles de Hollywood. A la foto es pot veure en primera línia, d’esquerra a dreta la Yolanda, la Berta, la Chone i la Marta. A la segona fila, l’Ana, l’Eli, la Patricia i l’Eva, i al fons la Lluïsa i la Lourdes.

deulonder3

El conjunt de les decoradores de Deulonder es van allotjar a l’hotel Only You, situat al mateix carrer Barquillo on estava la seu de Casa Decor. No és un hotel qualsevol: la decoració és del famós Rosa-Violán.

deulonder7

deulonder8

I per celebrar l’èxit d’aquesta edició, res millor que un bon sopar. El restaurant triat va ser el sofisticat «Ana La Santa», a la Plaça Santa Ana, en ple barri de «Las Letras» de la capital espanyola.

 

 

Com a anècdota, el dia de la festa de cloenda de Casa Decor va coincidir amb l’entronització de Felip com a rei. Ara ja té la corona, només li falta una segona cuina Deulonder… L’estudi Deulonder ja li va dissenyar una cuina al palau del príncep a la Zarzuela en els seus anys de solteria.

 

 

 

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.