ARTICLE DESTACAT CONSELLS

Gaggenau desvetlla els seus secrets en una classe magistral

El xef Javier Llanos ofereix una classe magistral al showroom de Gaggenau per mostrar en directe les possibilitats dels seus electrodomèstics

Les dues interioristes de Deulonder, Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla, van assistir a la classe magistral  oferta recentment pel xef Llanos, una «experiència Gaggenau» que serveix per veure i comprovar en directe totes les possibilitats dels electrodomèstics d’aquest prestigiós segell alemany:  l’envasador al buit, el forn de vapor, la cuina d’inducció total i el Teppan yaki. Al menú: un brioix de bolets i bacon, una amanida de navalles, avellanes  i espàrrecs, i una espatlla de cabrit, tomàquet xerri i albahaca.

El cuiner va mostrar el procediment per envasar al buit: es posa l’aliment dins d’una bossa de plàstic especial, es treu l’aire i  després permet cuinar els aliments a baixa temperatura en un forn especial de vapor. Aquest tipus de cocció fa que les carns (aquí l’espatlla de cabrit) quedin tendres i saboroses perquè es cuina durant moltes hores a 150 graus i a 30% de vapor. Un cop envasat al buit, doncs,  es posa al forn i es cou mica en mica.

Un detall, la porta del forn es pot obrir durant la cocció sense que això perjudiqui en res el procés i es poden cuinar diferents aliments al mateix temps. Tots els líquids de la cocció queden recollits en una safata situada a la part inferior. Per altra banda,  Llanos també  va cuinar al forn al vapor els espàrrecs i tot seguit els va passar pel Teppan yaki.  Les navalles també les va cuinar amb un toc de vapor i van quedar molt naturals. Una altra versió que va proposar el xef va ser les navalles envasades al buit amb una crema d’avellana amb oli, i tot plegat cuït al forn de vapor.

Amb aquesta experiència queda il·lustrat de forma clara com s’aconsegueixen sabors i textures diferents amb un mateix aliment, però coccions diferents.

Entre les novetats de Gaggenau hi ha la nova generació de frigorífics, que s’han renovat per dins amb una estètica interior molt cuidada, una il·luminació esplèndida i uns mecanismes  pensats per manipular els prestatges  fàcilment i poder  adaptar-los  així a les necessitats de l’usuari. Es tracta de frigorífics que tenen  una tecnologia puntera i un consum energètic molt baix.

 

L’experiència va ser molt positiva i serveix per conèixer a fons les prestacions d’uns electrodomèstics que Deulonder, distribuidora oficial de Gaggenau, recomana als seus clients.  Per a més informació sobre els productes Gaggenau poden accedir al seu web clicant aquí.

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.