ARTICLE DESTACAT RECEPTES

Halloween, recepta per fer unes galetes de por!

En motiu de la celebració de Halloween, una festa importada dels Estats Units davant l’alegria i emoció dels nens, us proposem una recepta fàcil per preparar galetes decorades, una forma de divertida de passar el temps i de transmetre als més petits el plaer de cuinar

IMG_6945

Hem demanat a la Bettina Röhl, pintora i excel·lent cuinera, que busqui en el seu receptari personal una bona recepta per poder realitzar fàcilment amb nens, i amb un resultat garantit. Vet aquí els ingredients que necessitem:

 

  • 100g sucre
  • 225g farina
  • 150g mantega sense sal
  • 1 ou
  • 1 cullereta d’extracte de vainilla
  • 1 pessic de sal

 

Per començar, cal posar el forn a escalfar a 180º. De mentre, barrejarem tots els ingredients, el sucre, la farina, la mantega, l’ou i la vainilla en un recipient, i pastarem fins  aconseguir una textura homogènia.

IMG_6957
 Després, espolsarem una superfície amb farina i pastarem amb energia la massa durant un minut com a mínim. Dividirem la massa en 2 discos que cobrirem amb film transparent, i ho ficarem en la nevera durant 1 hora.

IMG_6962

Espolsarem una superfície plana per poder treballar i amb l’ajuda del corró estirarem un disc i després un segon. La idea és deixar-los a uns 5mm de grossor.

IMG_6977
Una vegada tinguem el disc ben pla, només queda tallar-ho usant els motlles per a galetes.

Després col·locarem les galetes sobre un paper per a forn procurant deixar una mica d’espai entre elles.

Fornejarem de 8 a 12 min, fins que estiguin lleugerament daurades en les vores i posteriorment les deixarem refredar sobre una reixeta.

IMG_6985
Ara ve la part que els nens prefereixen: la decoració. Bettina recomana el Royal Icing, un producte que està ja llest per usar i és molt pràctic. Barrejarem els colors desitjats i farem les vores amb una màniga i un filtre per decorar de grandària 2. Deixarem assecar i usarem una consistència mes líquida per emplenar l’interior de les galetes, usant aquesta vegada un filtre per decorar de grandària 4.

Deixar assecar i llestos!!!
IMG_6986

IMG_6995

En el seu taller del carrer Milà i Fontanals, Bettina Röhl realitza retrats, paisatge urbà i natural, sèries d’objectes o aliments apropiats per a cuines. A més, organitza tallers de pintura i manualitats tant per a adults com per a nens (per separat). Com li encanta la cuina, també organitza de manera esporàdica tallers de cuina per a nens. La trobareu al Facebook, Instagram i LinkedIn.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.