ARTICLE DESTACAT CONSELLS

Houzz, una nova plataforma de decoració

Deulonder Arquitectura Domèstica és un dels primers estudis d’Espanya que  s’ha sumat a la plataforma de decoració Houzz, que es va presentar el 22 d’abril en una festa a la botiga Azul Tierra de Barcelona.

image

Dissenyadors, arquitectes, constructors i professionals de  món de la casa integren aquesta xarxa internacional, que es ven com «una nova manera de decorar la teva llar». L’empresa va néixer als Estats Units quan una família de Califòrnia, Adi Tatarko i Alon Cohen, van fer una crida a les xarxes socials per obtenir idees per construir i decorar la seva casa. La iniciativa va anar tan bé, i van ser tan bons els resultats, que finalment van crear una plataforma que posa en contacte professionals i particulars.

Després de l’èxit aconseguit als Estats Units, on vint-i-cinc milions d’usuaris visiten Houzz cada mes, la comunitat virtual s’han instal·lat fa uns mesos a Europa (amb seu a Anglaterra), i tenen previst obrir un nou pol d’interconnexions  al continent.  «A nosaltres ens interessa integrar aquesta plataforma perquè és un aparador a nivell mundial per poder mostrar les nostres cuines, al mateix temps que és una bona font d’inspiració per treure noves idees intercanviar perspectives», explica Lluïsa Deulonder. «En un moment en què estem a punt de llançar la nostra botiga on-line ens interessa especialment tenir una presència important a les xarxes».

Houzz2

Houzz també disposa d’una app. A través de l’aplicació o del seu web, es pot accedir  a més de sis milions de fotos d’idees de disseny. Les imatges estan divides entre les diferents parts de la llar: sala d’estar, dormitoris, cuines, banys, sala de jocs, rebedors, terrasses, patis, etc. També es pot accedir a un llistat de professionals (més de 2,5 milions) en les diferents àrees, i finalment també es poden comprar més de tres milions de productes seleccionats.

planchadores-6

cocinas-glamour-5-1

Algunes de les fotos que es poden trobar de Deulonder són dos projectes de Casadecor Barcelona, les d’una cuina, i les d’un planxador.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.