Inauguració de Casa Decor 2014
ARTICLE DESTACAT CASADECOR

Inauguració de Casa Decor 2014

El 22 de maig va obrir les portes Casa Decor Madrid 2014 i les dues interioristes, Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla, per fi van poder respirar tranquil·les: tot estava a punt per a la inauguració. I per celebrar-ho, un brindis amb cava.

DEULONDER-CHONE-DE-LA-SOTILLA-LUISA-FRANCESCH-DEULONDER

Un final feliç per a una història que va començar gairebé dos mesos enrere, quan van decidir l’espai a reformar i van idear el projecte a realitzar: que una superba cuina menjador amb rebost climatitzat. Fins a vint operaris han arribat a treballar juntes en aquest espai, que ha passat de ser una anodina habitació d’oficines -l’edifici acollia anteriorment el Col·legi d’Arquitectes de Madrid- a una esplèndida cuina d’aires rústics. Això ha suposat una pila de viatges a Madrid amb l’AVE amunt i avall, ja que les dues interioristes viuen a Barcelona, una bona dosi de nervis (al darrer moment, i veient que per vies normals no arribava, Deulonder va haver de contractar un transportista per portar des de París la cuina de La Cornue, el famós Château, i el conductor va haver de conduir tota la nit per estar a Madrid el dia en què teníem el permís de la grua) i una cursa contra rellotge per tenir-ho tot enllestit en els terminis fixats.

casa-decor-madrid-2014-espacios-009 (2)
Enguany hi participen més de vuitanta decoradors i arquitectes que han treballat per crear 54 ambients diferents carregats de bones idees. Pel que fa la inauguració en si, enguany s’ha vist eclipsada per l’actualitat política -les eleccions europees- i no van assistir, com anys anteriors, autoritats. Sí, però, va haver-hi una bona desfilada de periodistes de premsa especialitzada i un bon ambient en la festa inaugural. Es pot dir que l'»star people» de la Calle Barquillo és Cristiano Ronaldo, que apareix retratat en un gran llenç petonejant el «Balón de Oro» a l’entrada: no us espanteu!

Casa Decor, situat en ple barri de Chueca (Barquillo, 12), estarà obert fins al 22 de juny.

 

casa-decor-madrid-2014-fachada-004 (2)

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.