ARTICLE DESTACAT CONSELLS

La cuina a les aplicacions per a dispositius mòbils: Deulonder fa una tria

Des de jocs per a nens fins a receptaris complerts, el món de la gastronomía no ha deixat córrer l’oportunitat d’explorar nous camins com ho són les aplicacions per a dispositius mòbils. Vet aquí una selecció de les més interessants.

Us falten idees? Amb l’aplicació Qué cocino hoy? trobareu la inspiració ràpidament. Proposen fins a tres mil receptes de tota mena i fàcils d’elaborar. És molt útil també per aquells casos en què no recordem els ingredients per a fer una tarta tatin o un pollastre a la llimona. És gratuïta, però cal inscriure’s i donar les dades.

logo1

screen322x572
screen322x572-1

 

Una de les més veteranes és l’anglesa So Cookbook, molt ben presentada i també amb una gran varietat de receptes d’arreu del món i procedents de blogs i revistes com ara la digital francesa Au femenin.

Aquí les receptes dels usuaris també es poden compartir i crear el seu propi book. A més, accepta comentaris, imprimir les receptes i crear una llista de compra segons la recepta que es vulgui prepara. D’entrada apareix en anglès, però també està en castellà i altres idiomes. És gratuïta.

apps.6449.9007199266243054.8ad7ee37-5ad9-4f78-b565-b09bc1d9f9d4imagen3

 

imagen2

 

Una altra de les aplicacions més punteres és Canal Cocina, on aprendreu a cuinar un Fois gras saltejat amb pomes , entre d’altres delicatessen. Resulta interessant la classificació que tenen per trobar una recepta: es pot buscar ja sigui per ingredients (pasta, peixos i mariscos, verdures, etc), per plats (entrepans, salses, begudes, acompanyaments) o per temps (poc, mig, tot).  Entre les ressenyes, els usuaris destaquen la facilitat a l’hora d’explicar la preparació de les receptes. És gratuïta.

huevo

 

screen568x568 screen568x568-1

Per acabar, hi ha unes quantes App especialitzades en grups d’aliments. Easy Salad, Easy Rice, Easy Bread, Easy Beef o Pinchos Deluxe (1’99 euros) en són un exemple.

El mateix Ferran Adrià s’ha sumat a la moda de les App i ha creat una, per a la qual cal ser usuari del Kindle Fire, de l’Amazon. Adrià en casa proposa les receptes del gran xef català explicades amb tota abundància de detalls. És una aplicació, però, que pesa molt, i més d’un usuari s’ha queixat que no rutlla gaire bé.

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.