ARTICLE DESTACAT FIRES

La fira Àpat ens apropa la millor teca

La fira Àpat ens fa descobrir els millors aliments per la teva cuina produïts a Catalunya  el primer cap de setmana d’octubre

A Deulonder ens agrada estar al dia de la producció alimentària  de més qualitat del nostre país. Per això recomanem la visita a Fira Àpat que se celebra aquest  primer cap de setmana d’octubre, al recinte Cúpula Events del Centre Comercial de les Arenes de Barcelona.

Dissabte, diumenge i dilluns, diversos productors exposaran el seus productes catalans de proximitat.  Gairebé tots els sectors hi són representats entre carns, conserves, vins i caves, altres begudes alcohòliques, aigues minerals i begudes analcohòliques, peix conservat, olis i vinagres, làctics, embotits i fruites i hortalisses.

També es dedica un apartat als dolços, menjars preparats, espècies i condiments i productes de fleca i pàstes alimentàries. En definitiva, tot el que pot ser necessari a la cuina per preparar els millors àpats.

En motiu de la fira, s’han organitzat tota una graella d’activitats entre presentacions de receptaris, cursos de cuina variats i xerrades al voltant del món de la cuina. Ada Parellada, Kenso Sake, l’Estrella Michelin Vicent Guimerà són alguns dels xefs que passaran per la quarta edició de Fira Àpat.

Entre les propostes, a Deulonder ens ha cridat l’atenció la Masterclass De sopes, La Soperí, amb Naiara Núñez (dilluns dia 8  a les 12h) o bé l’esmorzar amb colors de tardor amb un final fotogràfic de Vanessa Lostal (dilluns a les 18h).

A la passada edició, van passar per la fira 9.000 assistents i hi van presentar  els seus productes 100 marques. El 90% va ser un públic professional, però l’esdeveniment també està obert al públic en general.

L’organització ofereix entrades gratuïtes per al divendres i el diumenge al web http://fira-apat.cat/entrades-gratuites-fira-apat/ 

També es poden comprar a un preu d’entre 5 i 10 euros.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.