ARTICLE DESTACAT EXPOSICIONS

La fira de Milà: novetats en el món de la decoració

La Fira del Moble de Milà és una de les cites anuals imprescindibles per a Chone de la Sotilla i Lluïsa Deulonder, que sempre hi troben una font d’inspiració. Vet aquí algunes novetats interessants de la passada edició.

milacartell

Del 4 al 9 d’abril es va celebrar a Milà la Fira del Moble, una de les més prestigioses del sector i a la qual Deulonder no hi falla mai. Aquest any, a més, estava especialitzada amb cuines i comptava amb 1.100 expositors vinguts d’arreu del món repartits en 150.000 metres quadrats.

S’aprofiten al màxim els espais petits i no s’amaga res. Una de les particularitats que han detectat les dues interioristes és la manera d’aprofitar al màxim l’espai. Així, un simple pany de paret estret serveix per guardar estris, com ara cullerots i cassoletes petites, o bé amb 10 cms de fons s’aprofita per desar les copes i els potets d’espècies i les ampolles. No cal dir que dóna un punt «cosy» molt interessant.

IMG_7348
Chone de la Sotilla davant d’un moble estret que s’aprofita per posar pots d’espècies i copes, tot al descobert.

Les cuines del segle XXI estan plenes de detalls,  com ara un llum per penjar amasadors sobre l’illa de treball.  Ideal per als pizzers!, sense oblidar els interiors dels calaixos, amb fusta i amb un espai per a cada estri.

IMG_7590

IMG_7572

IMG_7575

Una altra tendència a l’alça són els taulells de pedra natural i en això els italians són el número 1. Ens hem quedat enamorats d’uns quants models molt originals.

IMG_7278

La fusta torna a ser el material estrella de les cuines, mentre que a nivell de colors, s’opta en general per tons sobris i neutres sobre els quals prenen més relleu els elements decoratius.

FullSizeRender (1)

Era igual d’important visitar la fira com el barri de Brera, farcit d’estudis  de disseny que, en motiu de la fira, obren les seves portes als visitants i es crea un ambient molt festiu.

IMG_7571
Lluïsa Deulonder en el barri de Brera de Milà, on els nombrosos estudis de disseny obren les portes als visitants coincidint amb la fira del moble.

IMG_7503 (1)

L’any que ve la Chone i la Lluïsa  ja han decidit estar-se un dia més perquè amb només dos està vist que no n’hi ha prou per descobrir tot el que ofereix la ciutat.

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.