ARTICLE DESTACAT CONSELLS

La moda del menjar delivery es reinventa

Entre la variada oferta gastronòmica take-away ens hem fixat en el Vicio d’Aleix Puig

Davant la pandèmia que ha restringit àmpliament les possibilitats de poder anar a menjar als restaurants, aquests s’han reinventat per tal de poder oferir bons àpats per endur, o bé per lliurar a casa.

A Deulonder ens ha cridat l’atenció el nou restaurant delivery- take away Vicio, que reparteix cuina casolana feta cada dia a domicili a través de Glovo. La seva pàgina web, dissenyada en seductors tons vermells i negres, proposa una gran quantitat de combinacions que tenen com a base l’hamburguesa. Ara bé, no es tracta de qualsevol hamburguesa, sinó que tenen un bon grau de sofisticació: una, per exemple, és trufada. L’aposta, però, és per la senzillesa i per «anar a l’origen de les hamburgueses», tal com explica el propi Puig.

A més, i en el detall està la diferència: a Vicio ofereixen uns postres de luxe «Final feliç», un Tiramisú d’Oreo Live Message i un cheese cake de Nutella soft. Tot el necessari per aprofundir en el vici de la gula, vaja. I és que darrere de Vicio hi ha l’Aleix Puig, guanyador de la setena edició Masterchef. Puig té molt clar que, avui dia, els restauradors s’han de reinventar i buscar alternatives al clàssic local. El jove xef defineix el seu establiment, situat al barri de Sants, com un restaurant «cloud», un format que considera el futur per a molts restauradors.

 

Vicio es vesteix amb un toc sexy i vuitantero, oferint productes accessibles per a totes les butxaques, sense renunciar, això sí, al menjar de qualitat.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.