ARTICLE DESTACAT BOTIGA

La nova e-Store de Deulonder: una acurada selecció per a la cuina

Deulonder posa en marxa una botiga virtual, una e-Store, on es comercialitza una acurada selecció d’objectes de decoració i menage

Caçoles, utensilis de cuina, tuppers, pots i vaixelles… tots els articles que decoren el nostre showroom de Barcelona, i que sovint eren l’objecte de curiositat dels nostres clients, interessats per la seva procedència, es podran adquirir a partir d’octubre a través de la nostra e-Store.

WEB-030280

A banda d’articles del món de la cuina, també es podran comprar electrodomèstics -les millors marques, evidentment- i els mòduls dissenyats per Deulonder per a planxar i guardar la roba.

CARRETS NETEJA-009485

La majoria d’aquests productes han estat triats per les interioristes Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla de les millors botigues i fires internacionals, i han estat testats, de manera que la seva eficàcia està garantida.

entrada4

Entre els objectes estrella hi ha, per exemple, una esplèndida i practiquíssima col·lecció de caçoles amb mànec extraïble que ocupa poc espai a l’hora de guardar-la al calaix.

CONJUNTO DE OLLAS-ETC

Les vaixelles, per citar un altre cas, són d’estètica elegant i entren en harmonia total amb les cuines Deulonder, càlides i funcionals. Tot i pertànyer a marques diferents, s’ha buscat, per sobre de tot, que siguin compatibles i responguin a una mateixa línia.

WEB-030274

 

A banda d’adquirir-les on-line, també es pot fer de manera presencial al showroom de Deulonder, al carrer Muntaner de Barcelona, on estan exposades i es poden contemplar en directe. Advertència: és fàcil quedar-se enlluernat!

entrada94

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.