ARTICLE DESTACAT EXPOSICIONS

La primera edició del Festival Orgànic arriba a Barcelona

El Festival Orgànic se celebrarà els dies 15 i 16 d’octubre al Museu Marítim

festival-organic-barcelona

Orgànic, juntament amb ecològic, és un dels adjectius més de moda a l’actualitat. Al voltant d’aquest concepte que transmet la idea de natural, aliments sense manipulacions artificials, arriba a Barcelona un Festival que es declina en diferents àmbits: gastronòmic, musical, teòric i esportiu amb un mercat de productes naturals, conferències, concerts, activitats i tallers de ioga.

El festival té com a objectiu promoure un estil de vida saludable i estendre la idea que menjar no només és alimentar el cos, sinó també la ment i l’esperit.

brunch-yoga2-360x240

Hi participaran alguns professionals destacats com Pilar Benítez, autora del llibre ‘Siéntete radiante’; el periodista Gaspar Hernàndez; la coach nutricional Núria Roura; l’especialista en Tantra Elma Roura; la directora del Centre FAC Griselda Vidiella; el lama Kutsab Jamyang Dorje, o el xef Javier Medvedovsky.

javier-1024x239

Diumenge 16 d’octubre Festival Orgànic organitza, a més, el  ‘Yoga & EcoBrunch’ de la mà de Xuan-Lan i Terra Veritas (11.45h). Xuan-Lan és un dels principals referents de ioga del país.

brunch-yoga-360x240

Per a més informació sobre tota la programació, es pot consultar la web http://festivalorganic.com

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.