ARTICLE DESTACAT BOTIGA

L’e-store de Deulonder, més assortida, més segura

Deulonder ha rentat la cara a la seva botiga on line, que ara és més fàcil d’utilitzar i conté més productes selectes per als nostres clients

La Deulonder e-store es posa al dia tant en productes -hem ampliat models de vaixelles i electrodomèstics, per exemple- així com en el disseny de la pàgina web, per fer-la més fàcil i còmode d’usar. Per començar, hem ampliat el nombre de categories  i ara es pot trobar un bloc dedicat a les vaixelles, un altre als electrodomèstics, un per a articles de decoració, un altre pera  objectes de «menage», neteja, i finalment una secció per a l’outlet.
Més avall es poden veure en destacat les ofertes del dia pel que fa a l’outlet, amb imatges de tots els productes ofertats.

El web també inclou un apartat amb filmacions, «Vols veure els nostres productes en la seva salsa?», per poder observar els objectes que estan a la venda «en acció», per dir-ho d’alguna manera. Així es pot comprovar de primera ma i a través de l’elaboració de receptes com funcionen les paelles amb mànec extraïble, per exemple, o com llueixen les vaixelles a taula.

En la part inferior, es poden llegir  els posts relacionats amb els productes de la botiga, petits articles específics sobre les novetats proposades. D’altra banda, val la pena recordar que Deulonder ha millorat el sistema de pagament en línia amb el sistema SSLL.

 

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.