ARTICLE DESTACAT Sin categoría

L’equip de Deulonder visita el showroom de Frigicoll

Deulonder té des de fa temps un aliat en Frigicoll, una empresa situada a Sant Just Desvern que distribueix electrodomèstics de primera qualitat. Concretament, Deulonder comercialitza la marca alemanya Liebherr, que és líder mundial en frigorífics, congeladors i armaris bodega.

Frigicoll també distribueix la marca italiana d’extracció de fums Falmec, d’estil sofisticat i estètica elegant i la marca De Dietrich de plaques d’inducció i cocció, que també comercialitza Deulonder per equipar les seves cuines amb les millors marques a nivell internacional.

Recentment, Frigicoll va inaugurar un nou espai de showroom i l’equip de Deulonder en ple va visitar el local aquest novembre per veure una demostració en directe de les virtuts dels electrodomèstics que incorpora a les seves cuines i poder assessorar millor els seus clients segons les seves necessitats.

En aquesta cuina, el frigorífic Liebherr està integrat en el mobiliari Deulonder.
En aquesta imatge de la mateixa cuina Deulonder es pot apreciar el frigorífic Liebherr d’acer inoxidable i lliure instal·lació.
L’equip de Deulonder, encapçalat per Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla, van visitar el nou showroom de Frigicoll.
Lluïsa Deulonder durant la visita al nou showroom de Frigicoll i descobreix els nous models de frigorífics integrables Liebherr «Combinados no-frost», «american style».

El xef Mario Castaño va oferir un show cooking per mostrar en directe les virtuts dels electrodomèstics Liebherr i De Dietrich en gama cuina.

Una part de la visita consistia en una demostració en directe de com es pot cuinar amb els electrodomèstics que distribueix Frigicoll.

El xef executiu extern de Frigicoll, format a l’Acadèmia Hoffmann, va preparar un arròs melós amb costelles de porc ibèric i sípia, que va acompanyar amb croquetes de pernil ibèric un tàrtar de tonyina, un bol de musclos de roca picants i per acabar un sorbet de llimona al cava.

El xef Mario Castaño va preparar un suculent arròs en el seu cooking show.
L’equip de Deulonder va tastar els plats preparats pel xef Mario Castaño que incloïen aquests deliciosos «montaditos» amb tàrtar de salmó.

Si te ha gustado, comparte!

Leave a Reply

*