ARTICLE DESTACAT FIRES

L’equip Deulonder visita al domini vitícola Can Bas i Pere Ventura a Vilafranca

Chone de la Sotilla i Lourdes Adell assisteixen a la presentació-esdeveniment del llibre “Walls” en Vilafranca

La publicació de la guia de decoració Walls (Parets), d’Oracdecor, ha estat el motiu de la celebració d’un esdeveniment en el qual han participat aquest mes de desembre Chone de la Sotilla i Lourdes Adell. El volum se centra en la decoració de les parets, un dels elements més importants de l’estança. Tal com resa el text de presentació: “Un disseny creatiu en les parets condiciona l’estat d’ànim, emfatitza les emocions o crea una il·lusió òptica que altera les proporcions de l’estança”.

 

L’esdeveniment va consistir en una interessant visita a les caves Can Bas i Pere Ventura, a Vilafranca del Penedès, una ruta en 4×4 per les vinyes i la presentació per part del director comercial d’Oracdecor a Espanya, Víctor Valentín, del llibre Walls. Valentín va fer un paral·lelisme entre l’elaboració del vi, que requereix molta paciència i una bona dosi d’amor i dedicació, i el de la creativitat dels estudis de decoració que, amb bons materials —com els que recull el catàleg Parets— van donant forma als ambients fins a aconseguir un bon resultat.

Aquestes vinyes tenen més de dos mil anys d’història. La casa pairal, construïda sobre un antic mas, s’ha dedicat a la viticultura ininterrompudament des de fa centenars d’anys. El celler només treballa amb els vins que es conreen en les terres del domini. Cabernet sauvignon, xarel·el, syrah… en el gran domini de la família Pere Ventura es conreen diferents varietats de vi, tots d’una excel·lent qualitat.

 

 

A Can Bas, el celler és “sagrat” i la part que més inversions requereix. En les botes de fusta es produeix la criança dels millors crus abans d’envasar-los en ampolles.

La visita a aquest celler històric d’una de les zones vitícoles de més prestigi de Catalunya es va concloure amb una degustació de tres caves made in Can Bas.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.