ARTICLE DESTACAT FIRES

Les darreres tendències de Londres i París

Deulonder Arquitectura Domèstica connecta amb el circuit de les novetats internacionals en matèria de decoració i interiorisme

Sempre inquietes i atentes als últims corrents en matèria de decoració i interiorisme, Chone de la Sotilla i Lluïsa Deulonder no s’han volgut perdre una de les fires europees més importants de l’actualitat, el Maison&Object de París, que s’ha celebrat el mes de març en la capital francesa. Prèviament, les dues interioristes han viatjat també a la recerca d’inspiració a Londres, per a posar-se al dia respecte a les últimes novetats decoratives i de disseny. L’objectiu d’aquests viatges a les capitals europees és poder oferir el millor als clients de Deulonder, tant en el disseny de cuines com en interiorisme.

A Londres, Chone de la Sotilla i Lluïsa Deulonder han apreciat especialment les últimes tendències en disseny de mobles, que responen a un look a l’antiga amb aires romàntics de campinya anglesa -frontisses vistes, interiors folrats de fusta, etc.- però incorporant les noves tecnologies com per exemple amb guies ocultes. Altres aspectes que els han cridat l’atenció, són les novetats relacionades a la gamma de colors d’aires britànics, és a dir, tonalitats pastel de la marca Farrow and Ball, les tapisseries o els tiradors. A part, els han sorprès els nous models d’aixetes americanes, molt elegants i sofisticades.

Després de Londres, les dues interioristes van viatjar a París amb l’Euromed per visitar la prestigiosa fira de decoració Maison&Object. Aquesta fira de llarga història resulta una cita imprescindible per a posar-se al dia de les novetats referents a interiorisme, mobles, il·luminació, tapisseries, etc., i sempre és una ocasió excel·lent per renovar les idees i descobrir noves propostes.

Ja se sap que París per si sola ja és tot un festival. Sempre ofereix una ocasió excel·lent per a deixar-se enlluernar per les «boutiques» de macarons i d’altres «delicatessen» com les mostasses.

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.