ARTICLE DESTACAT viatges

Les «mones» més chic del Boulevard Saint-Germain

De l’exterior sembla una joieria, pero en realitat és una xocolateria; Patrick Roger elabora unes mones de disseny sofisticat amb una xocolata de pedigrí

 

A Deulonder ens agrada estar «à la page» en tot el que té a veure amb matèria de cuina i grastronomia, per això no deixem passar l’ocasió, a l’estranger, de veure quines són les darreres tendències. Aquest cop ens hem fixat en aquesta xocolateria situada al 108 del Boulevard  Saint-Germain a París, i que exposa els seus productes de la manera més refinada. Es tracta de la xocolateria Patrick Roger, un xocolater de prestigi internacional i amb sis «boutiques» a París, una a Saint-Germain-en-Laye i una a Brussel·les. Està considerat com un dels 10 millors xocolaters de França.

Aquest any ha tret els motllos clàssics per elaborar un bestiari ben original, així com els tradicionals ous de Pasqua, als que ha donat un toc personal i únic.

 

Entre el repertori animal, també hi ha unes caixetes que contenen peixets entremaliats, uns «Nemos» de sucre que juguen amb petxines de cacao.

Però la vena artística de Patrick Roger no té límits. La prova: aquestes botes comestibles que semblen sortides d’una pel·lícula de Tim Burton.

 

Estem davant, doncs, de tot un artista de la xocolata, que exposa les seves peces a les galeries d’art, recentment a Elephant Paname, de París. Ha rebut diferents premis, el darrer el Lauréat du Grand Prix du chocolat artisanal de la ville de Paris (2007). A la seva pàgina web trobaran més informació sobre aquest artista del cacao wwww.patrickroger.com

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.