ARTICLE DESTACAT BOTIGA

Els nous objectes de l’e-Store Deulonder: estètics i duradors

La nostra botiga virtual es renova amb productes tant per a la cuina com per al planxador que les interioristes Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla han seleccionat curosament per als seus clients

Sempre a to amb les cuines modernes Deulonder, acollidores i funcionals, els nous productes que podreu trobar a l’e-Store han estat triats no només per la seva estètica, sinó també per la seva qualitat.

Vet aquí aquest magnífic «faitout» d’acer inoxidable de 26 cms de diàmetre  fabricat a França de la marca Cristel. De línies netes i pures, aquest «faitout» té les nanses fixes, també d’acer. Es pot complementar amb una tapa de vidre a conjunt. Ideal per bullir aliments com ara pasta o verdures. També es pot trobar amb les mides de 22 i 24 cms.   En l’estore també trobareu altres models de la mateixa casa.

image

Entre els productes hi ha una taula de tallar de fusta de faig. La seva particularitat és que té una mida  XXL, ideal per cuines espaioses que necessiten una bona superficie de treball.

image

Són pràctiques però sobretot molt decoratives, les tauletes per tallar formatges vestiran la vostra taula i faran de les postres una festa per als sentits. N’hi ha d’altres mides i models.

tabla3

 

A l’e-Store incloem estris per a cuinar que no es troben fàcilment a les botigues, com ara aquests motlles per tallar els raviolis.

round-cutter-2

Sens subte, una de les novetats més preuades de la nostra botiga virtual és aquesta vaixella de porcellana blanca rivetejada en blau que es pot personalitzar posant les inicials.

platos con inicial

 

Entre els electrodomètics que es comercialitzen a l’estore  sobresurt  l’envasador  FoodSaver V3840. Disposa de diferents funcions i modes de segellat, així com mides de les bosses envassadores. El seu disseny, en vertical, permet optimitzar l’espai a la cuina.

envasadoralbuit

 

En l’apartat planxador, hem seleccionat uns centres de planxat de la casa Bosch d’última generació amb dipòsit exterior d’aigua. El resultat no té res a envejar a les bugaderies professionals.

image

Els suports per planxar peces petites són indispensables en qualsevol planxador.

image

 

Per consultar tots els productes disponibles podeu anar a www.deulonderstore.com

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.