ARTICLE DESTACAT FIRES

Les novetats per a la cuina de Maison&Objet París 2017

Objet Maison París 2016: ideas para cocinas Deulonder

 

Cada gener, Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla tenen una cita ineludible a París: la fira Maison&Objet, que s’ha celebrat del 20 al 24 de gener.

La fira permet fer-se una idea de les darreres tendències en matèria de decoració, trobar nous productes i, ras i curt, estar “à la page”.

Entre les novetats que van cridar l’atenció a les interioristes hi havia els nous tons de les aixetes de la casa Dorn Bracht, d’una gama de coure, però molt suau i discreta.

Pel que fa als colors de Flamant, la tendència apunta cap a unes games suaus, tons pastel poc estridents, per crear ambients acollidors i elegants.

La decoració es fa en els detalls, com ara aquests tiradors conxa folrats de roba o pell, o bé els tamborets i les cadires de disseny “soigné”.

Com a curiositat, els menjadors per als gats i gossos, de diferents mides segons la grandària de l’animal, que es poden guardar en el sòcol dels mobles.

Més coses que ens han enamorat a Deulonder: els llums, de models sofisticats i vistosos, o bé el tancaments de vidriera, que estilitzen la cuina.

En el mateix viatge, Lluïsa i Chone van aprofitar per fer un salt a la fira del moble de Colònia, que es va celebrar del 16 al 22 de gener i que enguany s’ha vist molt reduïda en expositors (per no dir que ha perdut la volada internacional que la caracteritzava fins ara). Amb tot, la fira alemanya serveix per veure quines són les darreres propostes sobretot a nivell d’electrodomèstics. A banda dels nous models d’envasadors al buit i d’aixetes d’aigua bullent, molt de moda. els electrodomèstics més interessants eren les noves campanes extractores amb look de televisors de darrera generació.

Es tracta d’aparells extraplans, alguns dels quals ofereixen una superfície per poder pintar-hi com si fossin una pissarra.

Els nous models de frigorífics de la casa Liebher, per exemple, proposen simpàtiques cistelles per posar ampolles, mentre que les aigüeres de Blanco incorporen un sistema per penjar els draps.

 

Miele ha tret un nou model de cuina ranger, però diríem que en una versió molt rústega i alemanya.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.