ARTICLE DESTACAT FIRES

Maison & Objet París 2015

El gener és sinònim d’una cita obligatòria per a Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla: la fira Maison & Objet de París (23-27/01/2015). Plataforma de lifestyle, Maison & Objet  sempre és una font d’inspiració i una via de connexió directe amb el que s’està coent a nivell internacional en el món de la decoració d’interiors.

Alguns dels objectes de menage que van cridar l’atenció de les interioristes de Deulonder són uns tuppers ben pràctics: el recipient té un disc de color, el mateix que el de la tapa corresponent, de manera que és fàcil d’identificar-la ràpidament. També hi havia escorredors ben originals de disseny innovador i uns tuppers especials per a guardar pa de pagès.

Un altre bona idea són aquestes olles i paelles antiadherents que tenen la nansa independent i que permeten apilar-les més fàcilment. Les nanses també es poden utilitzar en motlles de rebosteria i evitar les típiques cremades.

IMG_9819

IMG_9822

 

Vaixelles,  cadires vintage, llums, rellotges…tot d’objectes de disseny exclusiu que aviat podran trobar a la botiga On-line de Deulonder.

image

A banda de la fira, la visita a París és una bona ocasió per descobrir boutiques on es venen els productes més selectes de la capital francesa. Del costat de la Rive Droite (bien sûr!) hi ha un reguitzell de botiguetes… quina més chic!

image

image

image

A tocar de La Madeleine (l’església, per cert, on estava ambientada en part la popular novel·la El codi Da Vinci, de Dan Brown), sedueix amb els seus aparadors més propis d’una joieria que d’una adrogueria la botiga Hediard (21 Place de la Madeleine).  Melmelades, olis, xampany, vins, dolços, tes… tot de productes selectes a més no poder. Val a dir que, per tastar-los, no cal anar fins a París. A Barcelona han obert fa poc una delegació al carrer de la Marina, 19-21, al Port Olímpic.

Una altra boutique amb glamour parisenc és Maille (6, place de la Madeleine), el temple de les mostasses per excel·lència. Parmesà i basilisc, mel, roquefort, els aromes són múltiples i tots exquisits. També es poden comprar les mostasses a granel i s’ofereix un tast per trobar la més addient per al gust de cadascú.

Una de les sorpreses que van tenir la Lluïsa i la Chone a París va ser trobar-se de casualitat amb Le Grand Colbert, el restaurant on van rodar Cuando menos te lo esperas, amb Jack Nicholson i Diane Keaton, un dels nostres films preferits per les cuines espectaculars que hi apareixen. Situat prop del Palais Royal, el restaurant és un lloc acollidor per dinar o sopar en tête-à-tête. Els preus no cal dir que fan por, però al migdia tenen un menú més assequible a 18 €.

El viatge va continuar a Alemanya, a Colònia, on les interioristes van anar a visitar la fira d’electrodomèstics i mobles LivingKitchen, un saló que marca les tendències europees en el món de la cuina. En aquest sentit, cal destacar la irrupció del bronze en la nova línia d’aixetes, làmpades, forns…

Una altra novetat interessant: les aixetes que proporcionen aigua freda, calenta, bullint i amb gas.

IMG_9974 - copia

IMG_9976 - copia

 

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.