ARTICLE DESTACAT FIRES viatges

Maison Objet’16: els «coups de coeur» de Deulonder

És una de les cites anuals imprescindibles en el món de la decoració, i Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla no deixen perdre l’oportunitat per visitar la fira Maison Objet a Paris. Us presentem  els trenta «coups de coeur» d’aquest any.

1. RETOCADA

13.000 passos, que es diu aviat, és el que han fet la Lluïsa i la Chone durant el dia i mig de visita a l’expositor parisenc, a la recerca dels objectes més interessants i punters. L’objectiu final és flairar les darreres tendències a nivell mundial i seleccionar el bo i millor entre tot l’staff per poder-ho incloure després a la nostra e-Store.

2

No. La Chone no ha aprofitat el viatge per anar a esquiar als Alps francesos. La qüestió és que Maison Objet és una fantasia i els ambients de decoració transporten el visitant a indrets remots, com pot ser també aquest altre ambient mariner, ben lluny de l’esperit parisenc urbanita.

3

A nivell de materials, ha cridat l’atenció de les interioristes aquest paper decoratiu per revestir les parets molt suggerent en interiors domèstics.

4

Sens dubte el material que està de moda és el ratán, i trobem paper de ratán per fer arrambadors.

5

El ratán també es combina a la perfecció amb el ferro negre en cadires i taburets. Són molt còmodes i d’una estètica sòbria i càlida alhora.

6

8

7

Pel que fa als llums, les propostes són també molt variades i destaquen per ser la seva personalitat que singularitza i dóna el toc acollidor a l’espai menjador de les cuines, a l’igual que els rellotges.

14

15

Respecte als ambients, es porten molt eivissencs a base de fusta natural i ratán, al mateix temps que llueixen un etilisme elegant i alhora senzill, com ara aquestes estovalles que són -ningú ho diria!- de plàstic.

18

17

Altres detalls colpidors són  un petit estenedor simpátic i unes originals repises de fusta o amb ratan on s’hi poden recolzar quadres. Atenció al cornet de ratan per desar el que es vulgui!

20

22

25

Tots aquests elements els podreu trobar aviat a la e-Store de Deulonder.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.