ARTICLE DESTACAT FIRES

Miele presenta un forn revolucionari a la fira de Milà

Chone de la Sotilla i Lluïsa Deulonder viatgen  a la fira de Milà per posar-se al dia en les darreres tendències de decoració així com  en les novetats tecnològiques

 

Entre les principals novetats de la Fira del Moble de Milà, que es va desenvolupar del 17 al 22 d’abril passat, hi ha la presentació del Forn Dialog, de la casa alemanya Miele. Es tracta d’un forn que utilitza una tecnologia totalment innovadora a base d’unes ones que permeten cuinar els aliments de forma personalitzada. En la demostració espectacular  que es va fer en el recinte firal van cuinar carn i peix dins de blocs de gel per mostrar com les ones es projecten exclusivament sobre els aliments, sense fondre el gel.

Sembla ciència ficció però no ho és. Les ones escalfen l’aliment segons les seves «gourmet units», que són les unitats de cocció que necessita cada aliment i que el forn, intel·ligent, detecta. A més, es poden coure diferents aliments alhora, verdures, carn, peix… i el forn respecta, doncs, les necessitats de cocció de cadascun d’ells. Per més informació, podeu accedir al web de Miele.

La fira, una de les més importants del seu àmbit i que la Chone de la Sotilla i la Lluïsa Deulonder no es perden mai, també ofereix un panorama de les darreres novetats pel que fa al disseny de les cuines. Entre les múltiples propostes, les interioristes s’han fixat en un nou acabat per als mobles, que consisteix en realitzar el taulell i els mobles  del mateix material.

Aquest disseny aporta elegància a la cuina, sobretot quan estem parlant de materials nobles com ara el marbre. Fins i tot les piques es poden resoldre amb el mateix material, la qual cosa aporta un punt minimalista a l’estètica del conjunt.

Altres novetats són els frigorífics per mantenir refrigerades les plantes aromàtiques, és a dir, un petit hort en plena cuina. El funcionament es pot controlar a partir del mòbil en un nou pas endavant de la domòtica a la cuina.

A banda del recinte firal, Milà és un pol d’atracció per als amants de la gastronomia i del bon menjar, ja que sempre es descobreixen botigues noves i propostes seductores. Parades de verdures, fleques, pastisseria, la ciutat sencera és un regal per als sentits.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.