ARTICLE DESTACAT BOTIGA

Els mòduls Deulonder: quan planxar és un plaer

Un dels productes que podreu trobar a la nova Deulonder e-Store són els mòduls de fusta pensats i dissenyats especialment per a planxar: són tan pràctics d’usar que capgiren aquesta activitat tradicionalment tan pesada.

Deulonder, que va ser pionera en tot l’Estat a l’hora de dissenyar planxadors, és a dir, habitacions destinades bàsicament a les tasques de rentar, assecar, planxar i guardar la roba, va adonar-se que les típiques taules plegables de tisora no eren gaire pràctiques: mai sabies on guardar-les, eren massa petites per planxar llençols i altres peces grans, era una murga obrir i tancar-les… ras i curt: va decidir dissenyar els seus propis mòduls per planxar.

Modul per planxar Deulonder
Modul per planxar Deulonder

Amb anys d’experiència a les espatlles i l’eficàcia com a màxim objectiu, les interioristes de Deulonder, Lluïsa Deulonder i Chone de la Sotilla, van pensar en uns mòduls de fusta (un material noble que vesteix qualsevol espai) amb les mides adequades per fer una activitat que -no oblidem- no deixa de ser física. Hi van afegir calaixos per desar les mil coses relacionades amb la roba -per exemple un costurer-  així com prestatges per desar ja sigui les cistelles on posar la roba a punt per passar pel ferro cremant, o bé la roba ja impecable i llisa.

Modul per planxar Deulonder

Existeixen diversos models i mides per adaptar-se millor als diferents espais i es poden lacar amb el color que ens convingui. Un gran avantatge és que tots els mòduls són mòbils, és a dir, tenen incorporades unes rodetes que permeten col·locar-los amb agilitat en l’espai que més ens convingui per planxar. Alguns models incorporen l’endoll per a la planxa i taules annexes extensibles per engrandir l’espai de planxat.

carro planchador deulonder
carro planxador deulonder

 

Per què recomanaríeu els mòduls de planxar?

Lluïsa Deulonder:

Per què són molt pràctics. Els vam dissenyar perquè fins aleshores les taules de planxar s’entaforaven en algun armari, i treure-les i tornar a desar-les després del seu ús sempre era un mal de cap. Així que vam pensar: Per què no inventem una taula de planxar bonica per poder deixar-la muntada permanentment i amb rodetes per a més comoditat? A més, vam afegir calaixos per desar coses i aprofitar al màxim l’espai , així com prestatges per poder desar la roba.

Chone de la Sotilla:

Tenir la taula de planxar ja disposada i sempre a punt per al seu ús és molt pràctic perquè, com a usuària, haver de treure una taula plegable i tornar-la a ficar a l’armari -sovint  petit i ple d’escombres i altres coses- resulta ben incòmode. En canvi, el fet de tenir-la sempre oberta serveix, al mateix temps, com a punt de recolzament per a realitzar altres tasques, com ara plegar la roba o bé, si disposem d’un tamboret, cosir. En aquest sentit, quan més espai tinguem millor. El mòdul de planxar es pot complementar, a més, amb el carro per a desar la roba, i que serveix per distribuir àgilment la roba a les diferents habitacions, i és molt pràctic per famílies nombroses.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.