ARTICLE DESTACAT viatges

Oli a granel: la nova tendència europea

Oil&Vinegar és una tenda que comercialitza oli d’oliva a granel: la nova tendència en alimentació

L’oli d’oliva no s’escapa de la moda de la venda a granel i en diversos països de la Unió Europea han començat a obrir tendes que comercialitzen l’or líquid a pes. En el Oil&Vinegar d’Utrecht, a Holanda, podem comprovar la gran quantitat d’olis que es poden trobar, dividits per zones i grau d’intensitat.

Un dels avantatges d’aquesta franquícia que s’ha estès per tot Europa, Estats Units i Japó, però que encara no ha arribat a Catalunya és el fet que es poden provar els olis, de graduacions variades i alguns d’ells aromatitzats. Els productes procedeixen de tots els països productors d’oli, ja sigui Espanya, Itàlia, Portugal i un llarg etcètera. En total, ofereixen un ventall de fins a 35 varietats diferents. Entre els vinagres es poden trobar amb hibisc, tòfona blanca, mango… I d’olis, proposen varietats tan curioses com el Morgenster Olive Oil, l’Orange Olive Oil (amb taronja) o el Lemon Olive Oil (amb llimona).

En la mateixa tenda disposen de diversos tipus d’ampolles de cristall per poder servir-se directament l’oli seleccionat. La tenda es complementa amb altres productes selectes com ara mostasses, salses de diferents tipus, herbes i espècies, olives i pastes, i dolços variats. A Deulonder, sempre interessats pels productes de cuina especials i selectes, ens hem fixat en la sorprenent Mostassa amb conyac o la Lemon Grass Moustard, sense oblidar la Pizza vaig donar Cioccolato: mig quilo de xocolata de diferents estils presentat en forma de pizza.

Un altre dels avantatges de Oil&Vinegar és que ofereixen packs de regal amb una presentació exquisida, a to amb la línia de productes. A la seva pàgina web trobaran les adreces de les botigues, repartides per Àustria, Holanda, Alemanya, Suècia, Estats Units, Canadà, Japó, etc., així com el catàleg de productes, que es poden comprar on-line. Oil&Vinegar.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.