ARTICLE DESTACAT REFLEXIONS

Houzz visita Barcelona per explicar els trucs de la plataforma

Els responsables de Houzz, la plataforma internacional de decoració més extensa del món, visiten Barcelona per explicar les claus de la web.

Deulonder ha estat una de les primeres empreses que han integrat Houzz, que ha desembarcat fa poc a l’Estat espanyol. Houzz és una plataforma d’origen nord americà que agrupa als professionals de la decoració de tot el món sota un mateix paraigua. Compartir idees, col·labora i guanyar visibilitat a les xarxes socials són alguns dels objectius d’aquesta web que compta amb més de 35 milions d’usuaris a tot el món.
image

Houzz.es connecta no només els professionals sinó també els amants del disseny, l’arquitectura i la decoració que poden trobar inspiració en les imatges recopilades, més de vuit milions. Deulonder compta amb una àmplia representació en aquesta plataforma, on a part de fotografies de projectes, també elabora els anomenats “àlbums d’idees”, articles pràctics i altament visuals sobre temes diversos al voltant de la cuina.

En Houzz podran trobar i realitzar les valoracions dels clients de Deulonder i de la resta de professionals inscrits

image
Lluïsa Deulonder va assistir a l’Open Houzz, a la botiga de decoració Cassina de Barcelona.

En el Open Houzz celebrat el dimarts 24 de novembre a Barcelona, Jose Gaztelu va explicar els avantatges d’aquesta plataforma a un centenar de professionals del sector, en el marc d’una vetllada en la tenda estudio de decoració Cassina del carrer Diagonal de Barcelona, número 369.

image
José Gaztelu, responsable de Houzz a l’Estat espanyol, al costat de Lluïsa Deulonder, durant la vetllada a Cassina, a Barcelona.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.