ARTICLE DESTACAT CONSELLS

Què buuuuuuuuuuuuuh!

Per als amants del cacao, qualsevol excusa és bona per fer un tast de xocolata, i Halloween, una tradició forana que ha omplert els aparadors de les nostres ciutats de carabasses i fantasmes, ens n’ofereix una pila.

IMG_4766

Respectuosa amb la clàssica castanyada per Tots Sants, la xocolateria Cacao Sampaka de Barcelona proposa un any més uns exquisits bombons en forma de castanya amb tres xocolates que protegeix un interior sublim: puré de castanya amb un bri de rom.

IMG_4780

Per ser discrets, es venen sis unitats en una paperina de diari, i ningú diria que aquests petits fruits artesanals són pecaminosos. (també es fan capses de 16 unitats)

Sampaka complementa la seva oferta amb unes piruletes de xocolata negra i cara blanca, i unes altres que reprodueixen, amb tija i tot, unes malèfiques cares de carabassa.

IMG_4764

A banda trobem unes capsetes que contenen simpàtiques carabassetes llamineres fetes de xocolata blanca i -atenció-, del tot massisses.

IMG_4781

Ja fa tres anys que la cadena Chocolat Factory organitza una campanya de Halloween en la que cada temporada s’afegeixen creacions noves. Enguany, per exemple, han confegit una mena de mones en forma de castell dels horrors, que es troba en dos formats, petit i gran.

Una altra de les novetats són les castanyes de xocolata.

Les llaminadures que tenen més èxit són les carabasses, que es poden farcir amb carabassetes de xocolata blanca i gust de taronja amb interior de praliné.

Chocolat Factory proposa, a més, calaveres de xocolata blanca massissa, i piruletes de fantasmets, bruixetes, escombres, ratpenats… i una gama diversa de figuretes del més enllà. Tot està de mort, es clar!

El Mary’s Market, en el Bulevard Rosa de Barcelona, és una botiga d’inspiració nord americana on també s’hi pot trobar una oferta variada de xocolatines de Halloween, bàsicament unes piruletes de fantasma i unes carabassetes massisses de xocolata blanca, ideals per endolcir la castanyada als més menuts.

IMG_4767

 

Adreces:

Cacao Sampakka, Consell de Cent, 292, Barcelona.

Chocolat Factory, Amigó,53; Illa Diagonal i Balmes 391-393 de Barcelona.

Mary’s Market, Bulevard Rosa, València, 266, Barcelona.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.