ARTICLE DESTACAT CONSELLS LLIBRES

Redescobrint el pa, una moda que Deulonder té molt en compte

Revistes, llibres, fleques que obren per tot arreu… sembla que hem redescobert el pa, un aliment humil però amb gran potencial. Us proposem algunes solucions per guardar-ho a la cuina

CDecor 03-30

Una de les màximes de Deulonder és l’ordre i l’harmonía. Per fer-la realitat, l’equip ha dissenyat uns calaixos que s’adapten en cada cas al seu contingut. En el cas dels calaixos per al pa, cal tenir en compte que requereixen unes condicions particulars per a la seva adequada conservació i manipulació.

CDecor 04-66

Un dels elements essencials és disposar d’una taula de tallar que permeti recollir fàcilment les molles, i disposar d’un espai per guardar un ganivet de serra.

27

image

El pa del dia es pot guardar de moltes maneres, ja sigui en una bossa, o bé -més estètic- en una panera de vímet, ideal per a la seva conservació.

RM0008_Panera_ratan[1]
En la e-Store es comercialitzen algunes a to amb els dissenys Deulonder.

IMG_6469

AA0_0004[1]

També es poden guardar en calaixos o gavetas, un espai que poden compartir amb els cereals, les galetes i les brioixeries. Normalment aquest calaix se situa a la zona de bufet, destinada a la preparació de l’esmorzar al matí, o bé a la del berenar a la tarda.

CDecor 05-45

Segons l’espai disponible, existeixen diferents models de calaixos per al pa, amb gaveta incorporada i, sobretot, amb un espai per tenir el ganivet a mà.

Degut a aquest recent fervor al voltant del pa, han sortit diferents publicacions, entre les quals destaquem ¿Hacemos pan? (Aguilar), d’Ibán Yarza i Alma Obregón. És un llibre divertit que ensenya a fer pa a casa d’una forma ràpida i senzilla. Yarza aporta el bon fer del pa clàssic, mentre que Alma Obregón aporta receptes més originals i acolorides. Algunes de les receptes ens permetran fer pa de soda, coca de forner, o pa de pastanaga.

pan

 

 

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.