ARTICLE DESTACAT CONSELLS

Samantha Vallejo-Nágera comenta la seva nova cuina Deulonder en el seu blog

La xef Samantha Vallejo-Nágera presenta la seva nova cuina Deulonder en el seu blog, SamyWorld

Presentadora del popular programa de cuina de TV1 «Master Chef», Samantha es va enamorar de les cuines Deulonder després de l’última celebració de Casa Decor Madrid 2017. Ella mateixa comenta que va ser un «amor a primera vista». Després d’entrevistar-se amb Lluïsa Deulonder ràpidament es van posar a la feina, doncs la cuina havia d’estar enllestida en dos mesos. Lluïsa de seguida va entendre les prioritats de Samantha, així com el seu estil de vida, i va idear una cuina a mida en la que el rebost juga un paper protagonista. A Samantha li agraden especialment els productes gourmet i en la solució que va idear Lluïsa Deulonder es pot veure el rebost obert que llueix el etiquetatge dels diferents productes que aporten color a un conjunt de to sobri. També es va deixar un bon pany de paret lliure perquè la presentadora pogués expressar el seu bon gust mitjançant uns quadres i uns objectes decoratius que reflecteixen la seva forta personalitat.
La cuina, situada en una finca al centre de Madrid, es va transformar completament, tal com es pot comprovar amb una imatge de l’abans i després.

Es tracta d’una cuina oberta, d’acord amb el caràcter extravertit i alegre de Samantha, pensada per a una família nombrosa que pot instal·lar-se còmodament en la cuina mentre la mare prepara alguna recepta. Per això, l’illa central inclou una esplèndida taula amb tamborets on també es poden seure els convidats de la reconeguda xef, que sovint organitza esdeveniments a la seva casa. La cuina també dialoga amb la zona menjador, amb una bonica taula per poder servir bons àpats en un ambient agradable i convivial.

 

 

Per accedir directament al post del blog SamyWorld, clicar aquí.

Samantha amb dos dels operaris durant les obres de la cuina.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.