ARTICLE DESTACAT RECEPTES

Simfonia de colors d’hivern

Deulonder els proposa una recepta d’hivern saborosa i colorida, una amanida desgreixant i saníssima ideada per Chone de la Sotilla

Chone de la Sotilla, interiorista fundadora de Deulonder, és una cuinera vocacional i experimentada. De cara al fred, que ha arribat de cop, els proposa una amanida original i fàcil de preparar per sorprendre als nostres convidats en un dia especial de celebració.

Heus aquí els ingredients per a 4 persones:

1 bossa d’espinacs frescos.

500gr. de mongeta fina.

12 gambes.

3 tomàquets vermells.

200 gr. De salmó fumat.

50 gr. Pinyons torrats.

Crostons.

Per a la vinagreta:

Oli.

Mostassa tipus a l'»antiga»

Vinagre

Sal/pebre.

Primer cal ofegar les fulles d’espinacs per la paella i deixar-les «al dente». Tot seguit bullirem les mongetes i les passarem per aigua freda en acabar la cocció per realçar el verd . Pelarem els tomàquets i els traurem les llavors. Després els tallarem a daus petits. Tallarem el salmó a tires. Passarem les gambes ja pelades per la paella. Una vegada ja estiguin cuites, prepararem la vinagreta barrejant en un pot de vidre els ingredients.

Respecte a la presentació: posarem al centre del plat els espinacs i després les mongetes verdes. Disposarem per damunt els dauets de tomàquet, els pinyons torrats, els crostons i 3 gambes per comensal. Amanir amb la vinagreta  abans de servir el plat.

Bon profit!

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.