ARTICLE DESTACAT CONSELLS

Tornada a escola: trucs Deulonder per tenir-ho tot preparat

Arriba el setembre i amb ell la tornada a l’escola per als més petits de casa. Deulonder pensa com organitzar la cuina perquè tot estigui llest per començar a preparar esmorzars i berenars a dojo

fruta-nueva

Per als esmorzars que la mainada ha de dur a escola res millor que fruita. Es fàcil de preparar i no cal parlar de les seves qualitats nutritives. Meló tallat, raïm netejat, poma… només cal pensar en una carmañola per portar-la durant tot l’any. Així ens estalviarem usar paper de plata o plàstics poc respectuosos amb el medi ambient.

2

Al mercat cada vegada es troben més tipus diferents de carmanyoles o «tuppers» escolars, més ecològics i pràctics. Els guardarem prop de la zona de preparació d’aliments

1

 

Pel berenar, un bon entrepà és el més recomanat pels nutricionistes: res de brioxeria industrial, que conté greixos trans i és altament calòrica. Pernil, dolç o salat, formatge, llonganissa, paté… a la nevera no hi pot faltar de res. Es poden preparar uns quants entrepanets i congelar-los. Només cal treure’ls al matí i a la tarda ja estaran a punt per al berenar.

3

5

4

Alguns recursos pràctics: tenir sucs de fruites en petits tetrabricks, paquets de galetes de diverses marques i varietats (els nens es cansen aviat d’un mateix tipus de galetes) i iogurts.

Més trucs: tenir una bona dosi de fruits secs. Panses, avellanes, atmelles, festucs o cacahuets. Són molt energètics i aporten vitamines.

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.