Trucs per reeixir en la decoració de la taula de Nadal
Sin categoría

Trucs per reeixir en la decoració de la taula de Nadal

Cada any, per aquestes dates, tenim un repte: parar la taula de Nadal de la manera més cuidada i vistosa perquè pugui acollir  un dels àpats més importants de l’any. Deulonder us dóna alguns trucs i consells per reeixir en la decoració.  NADAL-002215

Un dels elements imprescindibles perquè la taula quedi parada de forma sublim és comptar amb unes bones estovalles. Si poden ser de fil, millor, ja que és un teixit digne, de tacte gràcil i sofisticat, el teixit més adient per fer de catifa vermella a la vaixella per a les grans ocasions. Avui dia, al mercat, se’n troben de tota mena d’estampats, però les estovalles blanques mai fallen i sempre il·luminen la taula  i li confereixen elegància. Aquest és un truc fonamental a tenir en compte a l’hora de decorar la nostra taula: jugar amb una gama de color reduïda,  i no barrejar massa colors.

En segon lloc, vestirà molt la nostra taula un bon centre fet a base de verd. Ja poden ser flors o altres plantes, tot i que si són branques d’avet millor, com si unes branques de l’arbre de Nadal s’haguessin escapat i plantat a la taula. Les branques  es poden combinar amb alguns tocs de color com ara amb branques de grèvol, així com pinyes.

NADAL-002233

Els plats es poden apilar per mides, i posar-los al damunt d’una de base de vímet, que aportarà caliu a la taula nadalenca. Coronarà la pila una tassa per al caldo o bé un plat soper: el primer en entrar a escena. Després, posarem el joc de coberts i les copes: tot col·locat al seu lloc, tot ben ordenat i polit.

NADAL-002236
Un cop tenim tot això presentat, podem donar el nostre toc personal amb alguns elements decoratius, com ara una peça de fusta on escriurem el nom dels comensals, uns lligalls de cors per als tovallons, o bé unes campanes de vidre per posar  les espelmes. Una decoració pensada i elaborada també és una manera de dir: «t’estimo». Ara bé, la taula prendrà la seva esplendor un cop arribi el més important: els convidats. Bon profit i Bones Festes.
NADAL-002229

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.