ARTICLE DESTACAT CONSELLS

Un còctel de benvinguda senzill i colorit per a aquest Nadal

Deulonder us proposa una vistosa recepta per a acollir amb un brindis a familiars i amics a casa

Ja sabem que el Nadal és sinònim d’hores cuinant per a preparar amb tot luxe els copiosos menjars familiars que requereixen molt temps i esforç. Per aquest motiu, a Deulonder us proposem una recepta molt senzilla de preparar a la cuina i al mateix temps molt vistosa i original. Es tracta d’un còctel amb el qual podreu rebre amb un brindis familiars i amics a casa. Les protagonistes? Les guindes!

Els altres ingredients per a elaborar aquest deliciós còctel són uns terrossos de sucre, una mica de Contreau, de Ginebra i cava ben fresc. Per a elaborar aquesta refrescant beguda, al matí d’hora disposarem les guindes, una de cada color, en copes de cava amb un terròs de sucre i una mica de Contreau i de Ginebra, a parts iguals, de manera que les guindes quedin cobertes pel líquid.

Una vegada recobertes amb l’alcohol, les posarem a macerar tot el matí perquè vagin xopant-se de les aromes del Contreau i de la ginebra.

A l’hora de l’aperitiu, just abans de servir les copes, afegirem el cava ben fresc que li donarà el toc bombollejant final.

Xin xin i bones festes!

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.