ARTICLE DESTACAT

Un puzle de torrons

La pastisseria Bocí ofereix uns originals pachworks de sabors que deixen enrere les tradicionals barres de torró

img_8017

És típic de les festes nadalenques que, un cop s’acaben, deixen la cuina plena de barres de torrons que els comensals no s’han acabat. Deulonder -hem de reconèixer que tot l’equip és molt llaminer- s’ha fixat en la pastisseria Bocí de Barcelona, que ha tingut la bona idea de dosificar el torró, al mateix temps que ha eixamplat les varietats per poder crear una mena de puzzle de sabors. Posen a la disposició dels paladars fins a 38 gustos diferents.

 

img_8019

Les dosis fan 250 grams aprox. cadascuna, i es poden combinar segons els gustos en capses de 2, 3, 4, 6, 8, o 9 sabors. També es pot jugar amb bombons, neules, trufats, polvorons, torró estrellat i altres llaminadures.

img_8022

Els gustos que més surten són els de crema i xocolata negra amarga. Entre els més originals hi ha el de te de sakura, mojito, trufat negre de fava tonka o gerds i trufat de iogurt. Mmm!

img_8015

img_7998

Una altra de les especialitats de la casa són les boles d’anacarades de praliné, galetes i turró estrellat, així com les neules, normals o de xocolata, i les galetes decorades.

img_8003

img_8004

img_8012

Per deixar els comensals bocabadats, res millor que aquest arbre de xocolata.

img_8007

La pastisseria va obrir les seves portes a la Via Augusta de Barcelona, número 112, fa 18 anys, i abans  estaven en un altre local de l’Eixample. Tenen l’obrador al mateix espai, i es pot veure des de la botiga. A banda es pot esmorzar i menjar en el mateix local, així com encarregar càterings. Trobareu tota la informació a www.boci.cat

img_6896

Leave a Reply

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.